Fenerbahçe'de gündem orta saha! Teklif yapıldı, Dzeko devreye girdi

Yaz döneminde kadrosuna kattığı yıldızlarla ligde iddiasını her geçen gün artıran Fenerbahçe, transferde son rötuşlar için uğraş veriyor. Sarı lacivertliler orta alana getirmek istediği yıldız için teklifini yaptı. Dzkeo da devreye girdi.

Edin Dzeko'dan Cenigiz Ünder'e, Fred'den Tadic'e birçok oyuncuyu kadrosuna katan Fenerbahçe, birbirinden önemli yıldızlarla gövde gösterisi yaptı. UEFA Konferans Ligi ön elemelerine iddialı bir başlangıç yaparak Zimbru'yu eleyip Maribor'u da 3-1 yenen sarı lacivertliler, ligde de Gaziantep FK'yı mağlup etmeyi başardı. Gözler ise yine transferde. İsmail Kartal ve ekibi orta sahadaki eksikliğin giderilmesi için rapor verdi. Artık imzalar bekleniyor. Ancak süreç zorlu. İşte detaylar...

Arao yolcu

Jorge Jesus döneminde transfer edilen isimlerden biri olan Willian Arao, beklentilerin altında kalmış ve taraftarın da tepkisini çekmişti. Brezilyalı oyuncuya daha önce ülkesinden talip çıksa da bonservisler beklentilerin altında kaldı. Yunan ekibi Panathinaikos ise sambacıyı kadrosuna katmak adına çalışmalara başladı. Arao'nun kısa sürede Atina'da olması ve Fenerbahçe'nin 3 milyon euro kazanması bekleniyor.

Krunic bekliyor

Sarı lacivertlilerin ısrarla istediği isim ise Krunic. Yıldız isim için Milan ile görüşmelere devam eden Fenerbahçe, orta alanda kendisini rahata almak ve burada önemli bir güç elde ederek rotasyonunu da genişletmek amacında. Dzeko da görüşmelerde aracı olarak sürecin hızlanmasını sağlamaya çalışıyor. La Repubblica’nın haberine göre Fenerbahçe, Krunic için Çizme’ye bir sefer daha yapacak. Daha önce Boşnak yıldız için 7 milyon Euro’ya kadar çıkan Kanarya, Milano temsilcisinin 10 milyon Euro’nun altına düşmemesi sebebiyle görüşmeleri askıya almıştı. Edin Dzeko’nun da Türkiye’ye gelmesi konusunda bizzat devreye girdiği vatandaşı Krunic’in de Fenerbahçe’ye sıcak bakıyor oluşu, bu ilginin devamında kilit rol oynadığı bilgisine ulaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası yarı finalinde Türkiye'nin rakibi kim oldu?
Gültan Kışanak'ın ablasının cenazesinden sonra 'işkenceye uğradığı' iddiası: Sorumluları ortaya çıkarılmalı
Fenerbahçe Avrupa'da tur için sahaya çıkıyor

Spor Haberleri