Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Yeni takımı belli oldu...

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Takımdan ayrılacak ikinci isim de belli oldu. İşte o futbolcu ve yeni kulübü...

Sezonu şampiyon tamamlayarak yıllardır süren hasretine nokta koymak isteyen Fenerbahçe, Adana Demirspor ve Galatasaray maçlarından zaferle ayrılarak yoluna devam etmeyi hedefliyor. Ezeli rakibine karşı ilk darbeyi Şanlıurfa'da indirmeyi planlayan Kanarya'da büyük vurgun ise mayıs ayında yapılmaya çalışılıyor. Şampiyonluk hasretini dindirmeyi arzulayan İsmail Kartal ve öğrencileri elinden geleni ortaya koyacak. Diğer yandan transfer de sürüyor. Gidecek isimler konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Bir ayrılık daha!

Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda olmaması kesinleşen ilk isim Leonardo Bonucci'ydi. Bedelsiz olarak geldiği İstanbul'da beklediği şansı bulamayan İtalyan stoper, ülkesinin takımlarından Genoa ile anlaşmaya vardı. Ayrıca Milan'dan kiralanan Rade Krunic için de talip çıktı. Satın alma opsiyonu bulunulan Boşnak futbolcunun kontratından çıkmak isteyen Kanarya'ya Roma'dan güzel haber geldi. Başkent temsilcisi Lazio deneyimli futbolcuyu kadrosuna katmak için temaslara başladı. Mavi beyazlıları Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor çalıştırıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri