Fenerbahçe'de ayrılık üstüne ayrılık! 7 isim gönderilme aşamasında

Bu akşam Süper Kupa'ya çıktıktan sonra sezonun ilk yarısını resmen tamamlayacak olan Fenerbahçe, transferde önemli adımlar atmak amacında. Sarı lacivertlilerde 7 futbolcunun takımdan ayrılması konusunda gelişmeler yaşanabilir.

Ezeli rakibi Galatasaray ile Süper Kupa'da karşılaşacak olan Fenerbahçe, Riyad'dan zaferle dönmek amacında. Sarı lacivertliler mücadelenin ardından transfere daha fazla yoğunlaşma fırsatı bulabilecek. Diğer yandan ayrılacak futbolcular konusunda hareketli günler yaşanabilir. Zira 7 ismin gitmesi gündemde.

Hücumdan 4 oyuncu var

Fenerbahçe'nin bu sezon en çok güvendiği bölgelerinin başında gelen hücum hattında 4 futbolcunun ayrılması gündemde. İstediği süreyi bulamayan Batshuayi, King ve Umut Nayir'in yanı sıra Performansıyla hayal kırıklığı yaratan Kent farklı bir takıma gidebilir.

2 fesih olabilir

Kadroda yer alan isimlerden Luan Peres ile Lincoln'ün henüz hazır olmamaları nedeniyle yönetim kontratlarını feshetmeye hazırlanıyor. Talipleri çıkmadığı senaryoda görüşmeler başlanacak. Ki bu mevcut durumları ile takım bulmaları zor gözüküyor Fesih görüşmeleri başlayabilir. Süper Kupa kadrosuna alınmayan Samet'in de ayrılacağı iddialar arasında yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

2024 Dakar Rallisi 5 Ocak'ta başlıyor
Okulu basıp öğretmenleri dövdüler

Spor Haberleri