Fenerbahçe'de ayrılık kapıda! Bu sezon gelen yıldız isme talip çıktı

Liderliği kaptırmamasına rağmen yaşadığı son 3 kayıp sonrasında takviye kararı alan Fenerbahçe'de bazı isimlerin üstü de çizildi. Sarı lacivertlilerdeki bir futbolcuya İngiltere'den talip çıktı.

Trabzonspor yenilgisi sonrası çıktığı 2 maçta 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden Fenerbahçe'de kötü gidişat sürüyor. Sarı lacivertliler 19 karşılaşmada fire vermediği döneme geri dönerek yeni bir sayfa açmak amacıyla girdiği milli aradan moralli dönmek amacındaydı. Ferdi'nin gol attığı Almanya mücadelesinin kazanılması herkesi mutlu ederken İsmail ve İrfan'ın performansları da yüzlerin gülmesini sağladı. Gözler pazar oynanacak Karagümrük maçına çevrilirken tek hedef 3 puan.

Transferde rota belli oldu

Fenerbahçe'nin devre arasında yapacağı transferlerin rotası da belirlendi. Buna göre 3 hamle bekleniyor. İlk olarak orta sahada Fred'in olmadığı senaryoda bu bölgeye güç katabilecek bir isim aranıyor. İkinci sırada ise stoper var. Becao'nun yokluğunu aratmayacak yıldız için girişimler yapılıyor. Son olarak ise kanat rotasyonunun değişmesi planlanıyor.

İki oyuncuyla yollar ayrılacak

Bu sezon takıma transfer edilen Dusan Tadic'in alternatifi olarak takımda yer alan Joshua King ve Ryan Kent'in devre arasında gönderilmesine kesin gözle bakılıyor. Norveçli yıldız geçen sezondan bu yana beklenen çıkışı yapamazken İngiliz oyuncu ise geldiği günden beri performansıyla hayal kırıklığı yarattı. İsmail Kartal'ın da gözünden düşen ikili için ayrılık vakti geldi.

Kent'in talibi var

Bedelsiz olarak geldiği Fenerbahçe’de umduğunu bulamayan Ryan Kent için ülkesinin takımlarından Sheffield United harekete geçti. İngiliz ve İskoç basınında yer alan haberlere göre Kırmızı-Beyazlılar, ocak ayında hücum hattını takviye etmek istiyor. Sheffield’ın, 27 yaşındaki kanat oyuncusunu maliyeti uygun bir aday olarak gördüğü belirtildi. Kent, SarıLacivertliler’de 14 resmi maçta 556 dakika süre bulabildi, 1 gol atıp 2 asist yaptı. Fenerbahçe, uygun bir teklif gelmesi halinde bunu değerlendirebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Suç örgütüne operasyon: 10 şüphelinin evlerine eş zamanlı baskın
'Polisiz' deyip 'FETÖ' yalanıyla korkuttular: 3 emekliyi dolandırdılar
Hac kesin kayıtları ne zaman sona eriyor?

Spor Haberleri