Fenerbahçe'de Ali Koç, Wilfried Zaha'yı unutturacak! 10 milyon euro...

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Wilfried Zaha'dan yediği çalım sonrası transfer harekatına hız verdi. Sarı lacivertliler yıldız ismin peşine düştü.

Bu sezon kadrosuna kattığı yıldız isimlerle adından söz ettiren Fenerbahçe özellikle Tadic'te Beşiktaş'a attığı çalımla büyük bir sükse yapmayı başarmıştı. Ancak uzun süredir peşinde olduğu Wilfried Zaha'da ise hüsran yaşadı. Ezeli rakibi Galatasaray Fildişili yıldızı kısa sürede İstanbul'a getirerek transfere nokta koydu. Ancak bugüne kadar olumlu giden yaz dönemini tek isimle olumsuza çevirmemekte kararlı olan Başkan Ali Koç ve ekibi önemli bir ismi daha gündemine aldı.

Uzun süredir gündemdeydi

Sezon devam ederken kontratı bitecek olması nedeniyle istediği kulüple görüşme imkanı bulunan Wilfried Zaha için menajeri İstanbul'a gelerek sarı lacivertli ekiple görüşmüştü. Ardından da şehirden ayrılmıştı. Sezonun tamamlanmasının ardından da temaslar hız kazandı ancak beklenen dönüş olmadı. Lazio'nun devreye girmesine rağmen en iyi teklifi veren Kanarya'ya rağmen kısa süre önce Afrikalı yıldızla ilgilenmeye başlayan Cimbom, Şampiyonlar Ligi kozu ile süreci mutlu sonla bitirdi.

KAP'a bildirildi

Galatasaray dün renklerine bağladığı Wilfried Zaha için KAP bildiriminde bulundu. Yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi. Tecrübeli golcünün 5.5 milyon euro garanti ücret ve 6 milyon imza parası alması beklenirken 3 yıllık kontrat imzalayacağı öne sürüldü.

Ali Koç harekete geçti

Wilfried Zaha transferini bitiremeyen Fenerbahçe, yeni takviyeler yapmak için kolları sıvadı. Bugüne kadar kadroya katılan oyuncuların kalitesinden şüphe etmeyen Koç ve ekibi, bu kez de genç bir ismin peşine düştü. Lecce'de forma giyen Morten Hjulmand'ı listesin alan Kanarya'da Danimarkalı oyuncu için teklif hazırlığı var.

170 bin euroya geldi

İtalyan ekibi, Danimarkalı oyuncu için 20 milyon Euro talep ediyor. Fenerbahçe Yönetimi ise masaya 10 milyon Euro’nun yanı sıra Lecce’nin sıcak baktığı Joao Pedro’yu takasta önererek oturdu. İtalyanlar, takasa sıcak bakıyor. Ancak Lecce’nin maaş limiti senelik 1.5 milyon Euro. Pedro ise Sarı-Lacivertliler’de bonuslarla birlikte 3 milyon Euro’ya yakın kazanıyor. İki kulüp arasında pazarlıklar kıran kırana devam ediyor. Lecce, Morten Hjulmand için 2021’de Admira Wacker’e sadece 170 bin Euro ödemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Fenerbahçe, sezonun ilk resmi maçında Zimbru'yu ağırlayacak: Kadroda 3 yeni isim yok
Wilfried Zaha İstanbul'da

Spor Haberleri