Fenerbahçe'de 8 oyuncu ocak ayında ayrılacak! İşte o isimler...

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'de transferler kadar gidecek isimlerde merak konusu. Sarı lacivertli formaya veda edecek 8 isim ocak ayında ayrılacak.

Uzun süredir hasretini çektiği şampiyonluk özlemini dindirmek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik Direktör İsmail Kartak'ı hiçbir konuda rakiplerinden geri bırakmak ve dezavantajlı konuma düşmek istemeyen yönetimi ocak ayında hareketli bir dönem bekliyor. Yapılacak hamlelerin yanı sıra gidecek futbolcular da büyük önem taşıyor. 6 isim gündemde. İşte detaylar...

Hücum hattı silbaştan

İlk yarıda herkesi kıskandıracak bir performans sergileyen hücum hattıyla adından söz ettiren Fenerbahçe'de 3 isim ayrılacak. Fazla süre bulamayan Ryan Kent, Joshua King ve Michy Batshuayi için gelecek teklifler değerlendirilecek. Gereken kolaylık da sağlanacak. Ancak Belçikalı futbolcunun kolay bırakılması beklenmiyor.

Lisans çıkarılmayanlar da gönderilecek

Fenerbahçe'de Süper Lig kadrosuna yazılmayan Luan Peres ile Henrique de yollanacak futbolcular arasında bulunuyor. İki Brezilyalı için talipler beklenip teklifler değerlendirilecek. Özellikle Peres hakkında ülke basınında çok sayıda iddia ortaya atılmıştı.

Orta sahada hareketlilik

İsmail Kartal'ın performanslarından memnun olmadığı Crespo ve Zajc'ı da göndermek istediği öğrenildi. Diğer yandan Bartuğ Elmaz da daha fazla oynayabilmek adına kiralık olarak ayrılmak amacında. Deneyim kazanmak isteyen genç futbolcu için teknik heyet de oldukça sıcak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine tekrar açıldı
İzmir'de yeni yılın ilk günü sessizlik: Cadde ve sokaklar boş kaldı

Spor Haberleri