Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı nasıl şifresiz izlenir? CBC Sport Azerbaycan kanalı frekansı

Fenerbahçe'nin bu akşam Belçika temsilcisi Union Saint Gilloise ile oynayacağı maçı şifresiz izleme seçeneği mevcut. Peki, Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı nasıl şifresiz izlenir? CBC Sport Azerbaycan kanalı frekansı haberimizde yer almaktadır.

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takım olarak son 16 turuna kalan Fenerbahçe, bu akşam 3-0'ın rövanşında Belçika'nın Union Saint Gilloise'yi ağırlayacak. Belçika'da elde ettiği zaferin ardından yeni bir galibiyet daha almak amacında olan Kanarya, Trabzonspor karşısına da moralle çıkmak amacında. Zorlu mücadeleyi şifresiz izleyebilmek isteyenler için de önemli bir alternatif bulunuyor: CBC Sport. Peki, Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı nasıl şifresiz izlenir? CBC Sport Azerbaycan kanalı frekansı haberimizde yer almaktadır.

Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı muhtemel 11'leri

Fenerbahçe XI: Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi.

Union Saint-Gilloise: Moris, Sykes, Vanhoutte, Machida, Montes, Rasmussen, Sadiki, Teklab, Puertas, Nilsson, Eckert.

Fenerbahçe Union Saint Gilloise maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Karadağ Futbol Federasyonu'ndan Nikola Dabanovic'in yöneteceği Fenerbahçe Union Saint Gilloise UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ikinci maçı saat 20.45'te başlayacak. Mücadele EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Union Saint Gilloise CBC Sport nasıl izlenir? Frekans bilgileri

Ülkemizin temsilcilerini en yakından takip eden kanallar arasında CBC Sport geliyor. Azerbaycan'da yayın yapan CBC Sport, takımlarımızın neredeyse tüm maçlarını canlı olarak izleyicilerine aktarıyor. Türkiye'den de önemli bir seyirci kitlesine sahip. CBC Sport Azerbaycan frekans bilgileri Uydu: AzerSpace 46 derece Frekans: 11135 H 27500'dür.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri