Fenerbahçe transfer bombasını patlatıyor! Adı Trabzonspor'a da yazılmıştı...

Bu sezon gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan Fenerbahçe beraberlik dahi almazken yapılacak transferler için çalışmalar başladı. Sarı lacivertliler sezon başında adı Trabzonspor ile de anılan yıldız futbolcu için devrede.

İsmail Kartal'ın yanı sıra kadrosuna kattığı yıldız isimlerle bu sezona damga vuran Fenerbahçe hem ligde hem de Avrupa'da yenilgi yüzü görmedi. Ayrıca beraberlikle de sahadan ayrılmadı. Doludizgin devam eden performansını şampiyonlukla taçlandırmakta kararlı olan sarı lacivertlilerde gözler transfere çevrildi. Gündemde ise adı yaz döneminde Trabzonspor' da yazılan yıldız isim var.

İlk görüşme statta yapıldı

Orta sahaya takviye yapmasına kesin gözle bakılan Fenerbahçe'nin, devrede olduğu oyuncu için Hatayspor maçında görüşmede bulunduğu iddia edildi. Sebebinin ise Sportif Direktör Branco'nun, menajeri ile yakın arkadaşlık bağının olduğu öne sürüldü. Görüş alışverişinin ardından sarı lacivertlilere transferi konusunda herhangi bir problem yaşanmayacağı öğrenildi.

Ezeli rakipten gelecek!

Beşiktaş'ta istenmeyen adam olarak görülen Jean Onana'nın devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Şenol Güneş'in gözüne giremeyen ve eleştirilerin de hedefi olan yıldız oyuncu beklediği süreleri alamadı. Bu nedenle de yollarını ayırmaya karar verdi. İddiaya göre kendisine talip olan Fenerbahçe'ye geçişe ise sıcak bakıyor.

Adı Trabzonspor'a da yazıldı

Geldiği dönemde dahi hayal kırıklığı yaratan Onana'nın adı, transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Bakasetas takası nedeniyle Trabzonspor ile de anılmıştı. Ancak bordo mavililer Yunan futbolcuyu bırakmaya niyetli değil ve sözleşme görüşmeleri devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da tramvay raydan çıktı! Seferler durduruldu
6 ilçede eş zamanlı operasyon: 7 gözaltı kararı
Starbucks şubesine taş, sopa ve sandalyeli saldırı

Spor Haberleri