Fenerbahçe için 1 milyon euroluk maç! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nden ne kadar kazandı?

Ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden ve tek temsilcimiz olarak macerasını sürdüren Fenerbahçe, perşembe günü 1 milyon euroluk maça çıkacak. Sarı lacivertliler için kasanın dolması adına çok kritik bir mücadele olacak. İşte detaylar...

Bu sezon hem ligde başarıyla mücadele eden hem de adını Avrupa'nın son 16 takımı arasına yazdıran Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselmek amacında. Sarı lacivertliler perşembe günü Belçika'da 3-0 yendiği Union Saint Gilloise'yi bu kez evinde ağırlayacak. Kanarya'da tek hedef taraftarının da önünde kazanıp yola devam edebilmek. Karşılaşma diğer yandan kasanın dolması açısından da büyük önem taşıyor.

4.500 puan kazandı

Ülke puanının her geçen gün daha da kritikleştiği sezonlarda Fenerbahçe katkısıyla ön plana çıktı. Sarı lacivertli ekip bu sezon 4.500 puan elde ederek çok önemli bir seviyeye çıktı. Ayrıca kasasını da doldurdu. Şu ana kadar turnuvadan 7 milyon euro kazanıldı. Eğer perşembe akşamı tur atlanırsa 1 milyon euro daha alınacak ve toplam miktar 8 milyon euroya yükselecek.

Fenerbahçe yarı finale kalırsa 2 milyon euro daha kazanacak. Şampiyonlukta 5 milyon euro, 2. olursa 3 milyon euro gelir elde edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri