Fenerbahçe forvette yeni bombasını patlatıyor! Bonservisinde anlaşma sağlandı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Rusya'da Pari Premier Cup'a katılan Fenerbahçe'de transfer bombaları patlamaya devam ediyor. Sarı lacivertliler forvete yeni takviyesini gerçekleştirmek üzere.

İsmail Kartal yönetiminde yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'de yeni durak Rusya olmuştu. Burada Pari Premier Cup'a katılan sarı lacivertliler, ilk maçında genellikle yedek veya gönderilmesi konusunda kararsız olunan oyuncularla sahada yer alıp Zenit karşısına çıkmıştı. Mücadeleden 0-0'lık beraberlik sonrası penaltılarla 4-3 yenilen Kanarya, ikini sınavını ise Kızılyıldız karşısında verecek.

Son transfer Djiku

Daha önce kadrosuna Ryan Kent ve Edin Dzeko gibi iki dünya yıldızını katan Fenerbahçe'de dün de Alexander Djiku transferi açıklandı. İlk etapta Türkiye'ye gelmeyi düşünmediği bilinen Gana asıllı stoper, yapılan görüşmeler sonrasında ikna oldu ve dün sözleşme imzaladı.

Hoş geldin mesajı

Fenerbahçe dün yaptığı açıklama ile Djiku'nun transferini resmen duyurdu. Açıklamada; "Fenerbahçemiz, Fransız asıllı Ganalı milli stoper Alexander Djiku’yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yöneticimiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı.

Alexander Djiku’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Maestro Szymanski

Hücum hattını zenginleştirmek isteyen Fenerbahçe'de Arda Güler'den boşalan 10 numara mevkisine getirilecek isim de Sebastian Szymanki olarak belirlendi. Kiralık geçirdiği Feyenoord, 1 Temmuz'a kadar geçerli olan 8 milyon euroluk satın alma opsiyonunu Polonyalı oyuncunun yüksek maaş istemesi sonrasında kullanmadı. Sarı lacivertlilerin ise 12 milyon euro civarında bir teklif götürdüğü ve transferi sonlandırmaya çok yakın olduğu iddia ediliyor.

Yeni forvet Umut

Uzun sürecek sezonda 3 kulvarda mücadele edecek olan Fenerbahçe, forvet rotasyonunu genişletmek ve yerli oyuncu konusunda sıkışmamak adına hamle yapmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertliler daha önce Beşiktaş'ta da forma giyen Umut Nayir'i renklerine bağlamak üzere. Ümraniyespor'da yakaladığı çıkışla adından söz ettiren ve bonservisi Eyüpspor'da bulunan deneyimli futbolcu için Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya bonservis bedeli almadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Wanda Nara ile Icardi’nin duş pozları olay yarattı!

Spor Haberleri