Fenerbahçe En-Nesyri’yi resmen açıkladı!

Sarı-lacivertli ekibin yeni transferi Youssef En-Nesyri transfer görüşmeleri için İstanbul’a gelmek üzereyken Fenerbahçe’den resmi açıklama geldi.

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri transferinde sona geldi. Faslı yıldız forvet, sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalamak için uçağa binerken, Fenerbahçe En-Nesyri ile transfer görüşmelerine başlandığını bildirdi.

Fenerbahçe’den yapılan resmi transfer bilgilendirme açıklamasında, En-Nesyri’nin kulübü Sevilla ile yıldız oyuncunun transferi için görüşmelere başlandığı açıklandı. Ünlü futbolcunun bugün transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul’a iniş yapacağı da belirtildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüz, Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kendisi, kulübü Sevilla FC, S.A.D. ile görüşmelere başlamıştır. En-Nesyri sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bugün İstanbul'a gelecektir.”

Öte yandan Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarından En-Nesyri'nin İstanbul'a doğru yola çıktığını gösteren bir fotoğraf aylaşılarak, "Youssef En-Nesyri yola çıktı" ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Faslı filozof Prof. Dr. Taha Abdurrahman, İstanbul'da konferans verdi
Örümcek adamı aramayan hırsız: Polisleri görünce 5 kat tırmanıp kaçtı
Otomobil kaldırıma çıktı, yaya faciadan son anda kurtuldu

Spor Haberleri