Fenerbahçe - Eczacıbaşı maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Medicana - Eczacıbaşı Dynavit takımları arasında oynanacak Şampiyonlar Kupası maçının günü, saati, ve yayıncı kuruluşu merak konusu oluyor.

Kadınlar voleybolunda Şampiyonlar Kupası heyecanı yaşanıyor! Fenerbahçe Medicana ile Eczacıbaşı Dynavit takımları şampiyonluk için sahaya çıkacak. Peki Fenerbahçe - Eczacıbaşı Şampiyonlar Kupası maçı hangi gün oynanacak, saat kaçta başlayacak? Karşılaşma televizyondan canlı olarak yayınlanacak mı? İşte yanıtlar...

Fenerbahçe - Eczacıbaşı maçı ne zaman?

Voleybolda 2024 Kadınlar AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası sahibini buluyor. Sultanlar Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Medicana ile Kupa Voley finalisti Eczacıbaşı Dynavit 16 Ekim 2024 Çarşamba günü şampiyonluk maçında karşı karşıya gelecek.

Eczacıbaşı - Fenerbahçe Şampiyonlar Kupası maçı saat kaçta?

2023-2024 kadınlar voleybol Vodafone Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Medicana ile 2024 AXA Sigorta Kupa Voley finalisti Eczacıbaşı Dynavit, 15 Ekim Çarşamba günü saat 19.00'da İstanbul'da Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda şampiyonluk için sahaya çıkacak. Fenerbahçe geçtiğimiz sezon her iki organizasyonda da şampiyon olduğu için Kupa Voley finalisti olan Eczacıbaşı Şampiyonlar Kupası finalinde sarı-lacivertlilere rakip olacak.

Fenerbahçe - Eczacıbaşı Şampiyonlar Kupası maçı 16 Ekim Çarşamba günü oynanacak

Fenerbahçe - Eczacıbaşı maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Eczacıbaşı ile Fenerbahçe takımlarının Şampiyonlar Kupası'nı elde etmek için mücadele edeceği maç yarın saat 19.00'da TRT Spor'dan naklen şifresiz olarak yayınlanacak.

Şampiyonlar Kupası'nı daha önce Eczacıbaşı 5, Fenerbahçe ise 4 kez kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri