Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alacak mı? Kritik tarih belli oldu

Fenerbahçe'nin ocak ayı transfer döneminde kiraladığı milli futbolcu Çağlar Söyüncü, gelir gelmez takımın vazgeçilmezleri arasına girerken geleceği de merak konusu oldu. Peki, Fenerbahçe Çağla Söyüncü'nün bonservisini alacak mı? Kritik tarih belli oldu.

İlk yarıdaki savunma hatalarını en aza indirmek için kolları sıvayan Fenerbahçe'de iki takviye birden gelmişti. Leonardo Bonucci ile sözleşme imzalayan sarı lacivertliler, sonrasında ise Atletico Madrid'de istediği şansı bulamayan Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna kattığını duyurmuş ve İspanyol ekibinden kiralandığını açıklamıştı. Sezon sonuna kadar takımda kalacak ve şampiyonluk yolunda güç katması beklenen milli oyuncunun geleceği merak konusu haline geldi. Peki, Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alacak mı? Kritik tarih belli oldu. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

9 maça çıktı

EURO 2024'te milli takım kadrosunun önemli isimlerinden biri olabilmek adına daha fazla oynayabileceği bir yere gitmek isteyen Çağlar Söyüncü, devre arasında Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. Bu sezonun ilk yarısında Madrid ekibiyle La Liga'da 6, Şampiyonlar Ligi'nde 2 ve Kral Kupası'nda 1 olmak üzere toplam 9 maça çıkan deneyimli stoper, 212 dakika sahada kalmıştı.

İsmail Kartal'ın değişmezi oldu

Taraftarın da performansını sabırsızlıkla beklediği Çağlar Söyüncü gelir gelmez ligde forma giymeye başladı. İlk olarak Antalyaspor deplasmanına çıktı. Takımının 2-0'lık yenilgisinde rakibe gol şansı vermedi. Alanyaspor karşısında ki beraberlikte Akdeniz ekibinin 2 sayısına engel olamadı. Rizespor ile son oynanan maçta ise 3-1'lik galibiyet sarı lacivertlilere 3 puan getirdi ancak yenilen golün telafisi ikinci yarıdaki müdahalelerle olabildi. 27 yaşındaki futbolcu 3 karşılaşmanın tamamında sahada kaldı.

Bonservisi alınacak mı?

İlk günden stoper hattına hızlı bir giriş yapan Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe'deki kariyeri hakkında verilecek karar da büyük önem arz ediyor. Çünkü gelecek sene yerli sayısında artış olacak. Takımlar her ne kadar ilk 11'lerinde 11 yabancı oynatabilse de yedek kulübesinde sadece 1 isim bulundurabilecek. Diğer futbolcular yerli olmak zorunda. Kanarya'nın yaz aylarında tecrübeli yıldız için harekete geçeceği ve Atletico'nun turnuva sonrasında kararını vermek istediği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri