Fenerbahçe bombayı patlatıyor! Sol bek transferinde dev adım

Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek ve UEFA Avrupa Ligi'nde de üst turlara yükselmek isteyen Fenerbahçe, birbirinden önemli isimleri kadrosuna katabilmek adına kış transfer dönemini bekliyor. Gündemde sol bek hamlesi var ve bomba patlayacak.

Teknik Direktör Jose Mourinho'yu takımın başına getirerek transferde bombayı patlatan Fenerbahçe, birçok yıldızı da kadrosuna katmıştı. Sarı lacivertliler, sezon başındaki grafiği ile zaman zaman tartışılsa da Süper Lig'de şampiyonluk potasında yer alıyor. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi'nde elde ettiği 4 puanla iyi bir başlangıca imza attı. Diğer yandan ocak ayı için de çalışmalar başladı. Takviyeler konusunda öncelikli mevkilerin başında sol bek geliyor.

Ferdi Kadıoğlu futbol hayatına İngiltere'de devam ediyor. [AA]

FERDİ KADIOĞLU REKORLA GİTTİ

Fenerbahçe sezon başında 6 senedir formasını giydiği Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a satıldığını duyurmuştu. Milli futbolcu 30 milyon euro garanti ücret ve çeşitli bonuslarla birlikte İngiltere'nin yolunu tutmuştu. Yıldız sol bekin yerine gelecek isimle merakla beklenmesine rağmen Jayden Oosterwolde bu bölgeye kaydırıldı.

Levent Mercan Fenerbahçe'de sadece 9 dakika oynadı. [AA]

LEVENT MERCAN HAYAL KIRIKLIĞI

Sarı lacivertlilerin Jose Mourinho öncesindeki tek transferi olan Levent Mercan, 2 milyon euro karşılığında kadroya dahil edilmişti. Karagümrük'ten alınan gurbetçi futbolcu Portekizli çalıştırıcının gözüne giremedi. Sadece 9 dakika forma şansı bulabildi ve gönderilmesine kesin gözle bakılıyor. Hatta geride kalan eylülde kiralanacak takım bulunması halinde ücretsiz verilecekti fakat kendisine talip çıkmadı. Ancak ocak ayında bu ayrılık olasılığı yine gündemde.

Jayden Oosterwolde Fenerbahçe'nin en fazla bonservis beklediği isimler arasında yer alıyor. [Transfermarkt]

OOSTERWOLDE MEVKİSİNE ÇEKİLEBİLİR

Ferdi sonrasında istediği sol bek katkısını almakta zaman zaman güçlük yaşayan Fenerbahçe'de bu bölgeye hızlı, skor katkısı nispeten daha yüksek ve milli oyuncu gibi enerjisi üst düzeyde olan biri aranıyor. Teknik Direktör Jose Mourinho istediği ismi İngiltere'de buldu. Eğer şartlar oluşursa kulübüyle masaya oturulacak ve pazarlıklar başlayacak. Transfer olumlu sonuçlanırsa Oosterwolde'nin de kendi mevkisinde değerlendirilmesi gündeme gelecek. Ayrıca kendisini isteyen takımlardan birine de satılması düşünülebilir.

Sergio Reguilon Manchester United forması da giydi. [Transfermarkt]

SERGIO REGUILON GÜNDEMDE

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun ardından kadrosunu güçlendirebilmek için İngiltere'ye çıkarma yapacak. Tottenham forması giyen Sergio Reguilon'u renklerine bağlamayı hedefleyen Kanarya, Londra ekibiyle görüşmelere başlayacak. Bu sezon hiçbir maçta forma giymeyen İspanyol futbolcunun imza atmasını kolaylaştırabilecek nedenler var.

Sergio Reguilon'un kariyerinde Sevilla ile 1 Avrupa Ligi şampiyonluğu bulunuyor. [Irish Times]

KONTRATI SONA ERİYOR

Real Madrid alt yapısında yetiştikten sonra Sevilla, Tottenham, Atletcio Madrid, Manchester United ve Brentford formaları giyen Sergio Reguilon sezon sonunda serbest kalıyor. 29 yaşındaki futbolcunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak ve düzenli oynamak için farklı ülkelere gitmesi muhtemel gözüküyor. Diğer yandan maaş da önemli bir kriter. Zira son dönemde kadrosuna kattığı oyunculara ödediği yüksek bonservis ve garanti ücretlerle adından söz ettiren Kanarya'nın Reguilon'a da aynı tarifeyi uygulaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Galatasaray'a dev orta saha! Transfer için harekete geçiliyor
Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı operasyon bölgelerinde 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bataklığa saplanan yılkı atının imdadına itfaiye ekipleri yetişti

Spor Haberleri