Fenerbahçe Beko üçüncülük için sahaya çıkıyor

Berlin’de düzenlenen EuroLeague’e yarı finalde veda eden Fenerbahçe Beko bugün üçüncülük maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Beko ile Olympiakos bugün EuroLeague Final Four üçüncülük karşılaşmasında kürsü için mücadele edecek. Yarı finalde Panathinaikos’a geçilen Fenerbahçe Beko ile normal sezonu da lider tamamlayan Real Madrid’e yenilen Olympiakos Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan Über Arena’da kozlarını paylaşayacak. Peki Fenebahçe Beko - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta başayacak, hangi kanalda, şifresiz yayınlanacak mı?

Fenerbahçe Beko ile Olympiakos EuroLeague 3.’lük maçı 26 Mayıs 2024 Pazar günü oynanacak. TSİ 18.00’de başlayacak karşılaşma televizyondan şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Über Arena’da EuroLeague’i üçüncü bitirmek için mücadele edecek olan sarı-lacivertli ekip, Yunan temsilcisi karşısında galibiyet için parkeye çıkacak.

26 Mayıs Pazar günü saat 18.00’de başlayacak Fenerbahçe Beko - Olympiakos maçı S Sport ekranlarından naklen yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri