Fenerbahçe Beko - Alba Berlin maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

Turkish Airlines EuroLeague’de Alba Berlin’le deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Beko’nun maç günü ve saatiyle birlikte yayınlanacağı müsabakanın kanal da merak ediliyor.

EuroLeague’in çift maç haftasına mağlubiyetle başlayan Fenerbahçe Beko, Alba Berlin deplasmanında galibiyet arıyor. 15 Ekim Salı günü çift maç haftasının ilk ayağında Ataşehir’de Sırp ekibi Kızılyıldız’ı ağırlayan Fenerbahçe Beko sahadan 76-57 mağlup ayrılmıştı. Avrupa Ligi’nde aynı haftada ikinci maçına çıkmaya hazırlanan sarı-lacivertli ekip bu kez Alman takımı Alba Berlin ile karşılaşacak. Peki Fenerbahçe Beko - Alba Berlin maçı hangi gün oynanacak, saat kaçta başlayacak, canlı olarak şifresiz yayınlanacak mı? İşte yanıtı…

Fenerbahçe Beko - Alba Berlin maçı ne zaman, hangi gün?

Turkish Airlines EuroLeague çift maç haftasının ikinci maçında Fenerbahçe Beko, 17 Ekim 2024 Perşembe günü Almanya deplasmanında Alba Berlin karşısına çıkacak. Başkent ekibi Alba Berlin ile karşı karşıya gelecek olan sarı-lacivertli ekip çift maç haftasında ilk galibiyetine ulaşmak istiyor.

Alba Berlin - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Almanya’nın başkenti Berlin’de 17 Ekim 2024 Perşembe günü Alba Berlin ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Beko’nun maçı TSİ. 20.30’da başlayacak. Maç, yayıncı kuruluş olan S Sport’tan canlı olarak yayınlanacak.

Tarık Biberovic geri dönüyor

Fenerbahçe’de Wilbekin ve Guduric’in sakatlıkları sürerken, cezası biten Tarık Biberovic koç Saran Jasikevicius’tan şans bekleyecek.

Fenerbahçe Beko, EuroLeague’in 2024-2025 sezonuna 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Süper Lig'de 9. haftada görev alacak hakemler açıklandı! TFF o isimleri duyurdu

Spor Haberleri