Fenerbahçe Alagöz Holding'in rakibi Perfumerias Avenida

EuroLeague Kadınlar'da çeyrek finale yükselme başarısı gösteren Fenerbahçe Alagöz Holding, ilk maçına yarın çıkacak. Temsilcimiz evinde Perfumerias Avenida'yı ağırlayacak.

Ülkemizi ÇBK Mersin ile birlikte ülkemizi Euroleague Kadınlar'da temsil eden Fenerbahçe Alagöz Holding, çeyrek finaldeki ilk maçında yarın Perfumeria Avenida'yı ağırlayacak. Sarı lacivertliler karşılaşmadan kazanarak ayrılıp rövanş öncesinde avantaj sağlamak amacında. Zorlu mücadele binlerce taraftarı tribünlerde bir araya getirecek ve ekran başına kilitleyecek.

Sadece 2 yenilgisi var

Bu sezon resmi maçlarda Türkiye'de yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe Alagöz Holding, 2 mağlubiyetini de Avrupa'da aldı. Asvel Lyon ve Beretta Famila Schio deplasmanlarından eli boş dönen sarı lacivertli ekip, 12 mücadeleyi ise kazanarak ilk sırada çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Fenerbahçe Alagöz Holding Perfumerias Avenida maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Temsilcimiz Fenerbahçe Alagöz Holding'in Perfumerias Avenida ile karşı karşıya geleceği zorlu randevu yarın saat 19.00 'da başlayacak. Karşılaşma Euroleague Women Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Şevki Yılmaz tepki çeken sözlerini böyle çevirdi: 'Bizim kastettiğimiz...'

Spor Haberleri