Fenerbahçe Alagöz Holding Antalya deplasmanında

Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun tamamlanmasına kısa bir süre kala ligin zirvesinde bulunan Fenerbahçe Alagöz Holding deplasmanda Antalya Toroslar'a konuk olacak. Sarı lacivertliler yeni bir galibiyet elde etmek amacında.

Bu sezonki performansıyla rakiplerine karşı boyun eğmeyen ve Avrupa'da da adını yarı finale yazdırmak isteyen Fenerbahçe Alagöz Holding, bugün Antalya Toroslar deplasmanına çıkıyor. Sarı lacivertliler bugüne kadar elde ettiği 24 galibiyetin ardından bir yenisini daha hanesine yazdırmak isterken Akdeniz temsilcisi ise zorlu rakibi karşısında zafer yaşamak amacında. İşte detaylar...

Antalya Toroslar Fenerbahçe Alagöz Holding maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün karşı karşıya gelecek olan Antalya Toroslar ile Fenerbahçe Alagöz Holding arasında oynanacak karşılaşma saat 15.00'te başlayacak. Zorlu randevu Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Antalya Toroslar Fenerbahçe Alagöz Holding maçı öncesi son durum

İki takımın karşılaşma öncesinde bugüne kadar oynanan 5 mücadeleden Kanarya galibiyetle ayrıldı. Ev sahibi 9 galibiyet ve 14 mağlubiyetle 11'inci sırada yer alıyor. Fenerbahçe ise 24 galibiyetle ligin zirvesinde bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

60 metrelik uçurumda korku dolu anlar: Sosyal medya fenomeni ölümden döndü
Gök bilimciler tespit etti: Güneş sisteminde yeni keşif
Karar Resmi Gazete'de: 148 hakim ve savcı atandı

Spor Haberleri