Fenerbahçe 2 yıldızın peşinde! Forma numarası olay olur

Devre arası transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de forvet ve orta saha için birçok yıldız gündeme alındı. Listedeki son iki isimden biri Portekiz diğeri ise İngiltere'den Portekizli futbolcunun forma numarası ses getirecek gibi görünüyor.

Trendyol Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, hem sezonun ikinci yarısında iyi bir kadro ile mücadele etmek hem Avrupa mücadelesini sürdürmek hem de ligde şampiyon olabilmek için temaslarını sıklaştırdı. Başkan Ali Koç ve ekibi, Teknik Direktör İsmail Kartal'dan gelen rapora göre hareket etme kararı alırken gündemde de birçok yıldız isim var. Adları ortaya çıkan son yıldızlar Anthony Martial ve Florentino Luis.

Manchester'dan ayrılacak

2015'te Monaco'dan 60 milyon euroya alınan ve 8 senedir de İngiliz ekibi Manchester United'ın kontratlı futbolcusu olan Anthony Martial, yapılan transferler sonrasında yedek kulübesine hapsoldu. Bu sezon da 18 karşılaşmada sadece 6.5 maçlık süre aldı ve 2 gol atıp 2 de asist yaptı. Daha fazla oynamak isteyen Fransız forvetin takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Sözleşmesinin haziranda sona ermesi ise Kanarya'nın avantajı.

Galatasaray da istemişti

Fenerbahçe'nin listesindeki bir diğer isim ise Florentino Luis. Aslında yetenekli ve kendisinden beklentilerin yüksek olduğu 24 yaşındaki futbolcunun adı daha önce Galatasaray ile anılmıştı ancak tercihini Getafe'den yana kullanmıştı. Bu sezon 16 karşılaşmaya çıksa da 858 dakika sahada kalan Luis, ocak ayında ayrılmaya sıcak bakıyor. Kulübüyle 2027'ye kadar sözleşmesi var.

Forma numarası çok konuşulur

İsmail Kartal'ın orta saha rotasyonunu güçlendirmek için istediği Florentino Luis, Lizbon temsilcisinde 61 numaralı formayı terletiyor. Transferi gerçekleşmesi halinde genç orta saha oyuncusunun nasıl bir seçim yapacağı merak konusu. Zira Trabzonspor ile kısa süre önce yaşanan gönderme bir hayli ses getirmişti. 24 Aralık 2022 tarihinde oynanan ve Trabzonspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Maxi Gomez 61'inci dakikada fileleri sarsmış ancak Kanarya'nın sosyal medya hesabından 60 olarak yazılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

5 katlı binada yangın paniği: Çatı katında büyük hasar oluştu

Spor Haberleri