Fatih Terim hangi takıma transfer olacak? İşte yeni kulübü!

Adı son dönemde gündemi sarsan bir olayla ilişkilendirilmesi gündemde olan Fatih Terim, teknik direktörlük kariyerini yurt dışında sürdürme kararı aldı. Deneyimli çalıştırıcının yeni adresi Yunanistan olacak.

Son olarak Galatasaray'da görev yapan ve 2022'nin ocak ayından itibaren saha kenarında yer almayan Teknik Direktör Fatih Terim ikinci yurt dışı macerasına hazırlanıyor. Daha önce Fiorentina ve Milan ile İtalya deneyimi yaşayan deneyimli çalıştırıcı bu kez Yunanistan'ın yolunu tutacak.

1.85 ortalaması yakaladı

Son gelişinde Galatasaray ile aldığı kötü sonuçların ardından görevini bırakan Fatih Terim, geçen yılın ocak ayından bu yana hiçbir takımı çalıştırmadı. Terim, Galatasaray'daki son döneminde 176 maça çıkıp 1.85 puan ortalaması elde etmişti.

Yeni adresi Yunanistan

Fanatik'in haberine göre Yunan ekibi Panathinaikos'un, tecrübeli teknik direktöre teklif yaptığı bildirildi. Fatih Terim'in bu teklife sıcak baktığı ve yakın zamanda Yunanistan'a gidip imza atacağı gelen bilgiler arasında. Yeşil beyazlılarda Ivan Jovanovic'in yerine göreve getirilecek. Yeşil-beyazlı ekip şu anda Yunanistan PAOK'un ardından ikinci sırada yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İş Sanat’ta Parlayan Yıldızlar konserleri devam ediyor
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret için rakam vermedi: 'Komisyonumuz çalışıyor'
İstanbul'da pazarda Çin kestanesi denetimi

Spor Haberleri