Fatih Karagümrük - Manisa FK: 0-2

1'inci Lig'in 3'üncü haftasında Fatih Karagümrük, evinde Manisa FK ile karşılaştı. Kendi evinde mağlup olan Fatih Karagümrük kalesini iki golden koruyamadı.

Fatih Karagümrük - Manisa FK: 0-2

1'inci Lig'in 3'üncü haftasında Fatih Karagümrük, evinde Manisa FK'ya 2-0 mağlup oldu.

1'inci Lig'in 3'üncü haftasında Fatih Karagümrük ile Manisa FK karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Erdem Mertoğlu yönetti. Erdem Mertoğlu'nun yardımcılıklarını ise Mehmet Şengül ile Kadir Akıllı üstlendi.

Karşılaşmaya ev sahibi Fatih Karagümrük; Emre Bilgin, Paoletti, Yiğit Efe Demir, Djilobodji, Emre Tintiş, Tresor Doh, Camacho, Adnan Uğur, Dovedan, Ahmet Sivri ve Wesley 11'i ile çıktı. Konuk ekip Manisa FK ise; Alperen Uysal, Oktay Gürdal, Bartu Göçmen, Awuku, Kaan Kanak, Cissohko, Ramirez, Muhammed Kiprit, Oğuz Gürbulak, Fofana ve Wriedt ile sahada yer aldı.

Karşılıklı pozisyonlarla geçen karşılaşmayı konuk ekip Manisa FK 2-0 kazandı. Manisa FK'ya galibiyeti getiren golleri 23'üncü dakikada Ramirez ve 43'üncü dakikada Fofana kaydetti. Bu sonucun ardından Manisa FK puanını 4'e yükseltti. Fatih Karagümrük ise 2 puanda kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Gazze'deki Filistinliler yeniden göç etmek zorunda
İYİ Parti Genel Başkanı Eskişehir'de Aydın ailesinin düğününe katıldı
F1'de Lando Norris rüzgarı!

Spor Haberleri