Eyüpspor kale gibi!

Trendyol 1. Lig'de performansıyla liderliği uzun süredir kimseye kaptırmayan ve Süper Lig'e en yakın kulüp konumunda bulunan Eyüpspor, son 4 karşılaşmada rakiplerine sadece 1 kez gol imkanı tanıdı.

Süper Lig hedefine her geçen gün bir adım daha yaklaşan Eyüpspor, 1. Lig'deki son maçında Ümraniyespor'u 3-1 yenerek rakipleri Göztepe ve Kocaelispor'un puan kaybetmesiyle farkı 9'a kadar çıkarmayı başardı. İstanbul temsilcisi Ümraniyespor karşısında elde ettiği galibiyetle birlikte son 4 maçta rakiplerine sadece bir kez gol fırsatı verdi.

Kocaelispor karşısında aldığı yenilgi sonrasında Tuzlaspor ile başlayan seride ilk galibiyetini 4-0 ile alan Eyüpspor, Giresunspor deplasmanından 0-0'lık eşitlikle döndü. Evinde ağırladığı Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerken Ümraniye'ye de dış sahada 3 gollü bir mağlubiyet tattırdı. Son karşılaşmada Emrecan Bulut takımı adına fileleri havalandıran isimdi.

Eyüpspor bugüne kadar oynadığı 23 maçta 3 kez rakip ağları havalandıramadı. Eflatun sarılılar 2-0 kaybedilen Sakaryaspor, 1-0'lık yenilgiyle sona eren Bandırmaspor ve 0-0 berabere kalınan Giresun karşılaşmalarında gol atmayı başaramadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri