EuroLeague’de Türk derbisi! Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda, ilk 5’ler belli oldu mu?

Turkish Airlines EuroLeague’in 2. haftasında Türk derbisi heyecanı yaşanıyor. Peki Anadolu Efes’in Fenerbahçe Beko’yu evinde ağırlayacağı maç saat kaçta başlayacak, şifresiz olarak yayınlanacak mı?

Basketbolda Türkiye’yi EuroLeague’de temsil eden iki takım bu akşam karşı karşıya geliyor. Basketbolseverler ve Avrupa’da yaşanacak Türk derbisini takip etmek isteyen spor tutkunları Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko karşılaşmasının gününü, saatini ve yayıncı kuruluşunu merak ediyor. Ayrıca maçın şifresiz olarak canlı yayınlanıp yayınlanmayacağı da araştırılıyor. İşte yanıtı…

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko EuroLeague maçı ne zaman, saat kaçta?

Turkish Airlines EuroLeague 2. hafta mücadelesinde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko takımları bugün karşı karşıya geliyor. 10 Ekim Perşembe akşamı Anadolu Efes’in ev sahipliğinde oynanacak müsabaka saat 20.30’da başlayacak.

Anadolu Efes - Fenerbahçe maçı nerede oynanacak?

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ve yine Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko’nun karşı karşıya geldiği Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının da oynandığı Basketbol Gelişim Merkezi, EuroLeague’in Türk derbisine ev sahipliği yapacak. Bilindiği gibi Anadolu Efes takımı bu sene Sinan Erdem Spor Salonu’na veda ederek hem lig hem de Avrupa maçlarını artık Basketbol Gelişim Merkezi’nde oynama kararı almıştı.

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

EuroLeague müsabakasında karşı karşıya gelecek olan Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko'nun maçı 10 Ekim Perşembe günü saat 20.30'da S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçının hakemleri kim?

EuroLeague’de oynanacak nefes kesen Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko mücadesini; Miguel Angel Perez, Damir Javor ve Ioannis Foufis yönetecek.

Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko’nun ilk 5’leri belli oldu mu?

Ev sahibi Anadolu Efes ve rakibi Fenerbahçe Beko’nun EuroLeague’de üst sıralarda yer bulmak için galibiyet parolasıyla çıkacağı karşılaşmada ilk 5’ler henüz belli olmadı. Maç saatine kısa bir süre kala takımların sahaya çıkacakları 5’lerin belli olması beklenirken, Fenerbahçe’de geçtiğimiz hafta oynanan Olympiacos maçında sakatlanan Scottie Wilbekin ve Tarık Biberovic forma giyemeyecek. Anadolu Efes’te ise eksik bulunmuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakırköy'de kadın cinayeti: Eşini öldürüp intihar etti
Bakanlık resmen ilan etti: Köfteci Yusuf’un köfte ve dönerinde domuz eti

Spor Haberleri