Ertuğrul Doğan basın toplantısı 6 Temmuz Youtube canlı izle

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İstanbul'daki basın mensuplarının karşısına geçecek. Doğan'ın gündeme dair önemli açıklamalar yapması ve planlamalardan bahsetmesi bekleniyor. Youtube yayınını web sitemizden izleyebilirsiniz.

Yeni sezon hazırlıklarına Slovenya'nın Kranj kentinde devam eden Trabzonspor, ilk maçına Hajduk Split karşısında çıkacak. Bordo mavililerin süren kampının yanı sıra transferde de hareketli anlar yaşanıyor. Fırtına, birçok oyuncuyla temasını yoğunlaştırırken Başkan Ertuğrul Doğan da bugün basın toplantısı gerçekleştirecek ve İstanbul'daki medya mensuplarının karşısında olacak. Doğan'ın gündeme dair önemli projelerden bahsetmesi bekleniyor.

Yan gelirler oluşturulacak

Trabzonspor'da kulübün gelir yelpazesini artırmak amacıyla birçok proje hayata geçirilecek. Kartal Projesi'nde henüz istenen sonuca ulaşılıp izin alınamadı ancak Erzurum'da henüz yapımı tamamlanamayan bir otel için devreye girildi. Ayrıca Trabzonspor Koleji de diğer önemli bir projeyi oluşturuyor. Genç yöneticilerden Birhan Emre Yazıcı, bu projenin görüşmelerini yürütüyor. Yer ve maliyet araştırmasının tamamlanma aşamasında olması, yakında şehirde ses getirecek işlerin ortaya çıkabileceğine işaret ediyor.

Stadyum sponsorluğu için geri sayım

Şampiyonluk sonrasında geçen uzun süre boyunca stadyum sponsorluğu konusunda somut adım atamayan Trabzonspor'da artık geri sayıma geçildi. Yeni sezonda bu sorunun ortadan kaldırılması için tüm gücüyle çalışan yönetim, mutlu haberi vermek amacında.

Transferde son durum

Taraftarların en çok ilgi gösterdiği konuların başında transfer geliyor. Kourbelis, Orsic ve Fernandez ile kadrosunu güçlendiren bordo mavililerde sıradaki isimler de merakla bekleniyor. Özellikle santrfor konusunda gerekli adımların atılması konusunda yoğun bir baskı var. Çünkü Bjelica'nın Petkovic'i istemesi ve Maxi Gomez'in ayrılma ihtimali üzerine kurulan denklemde artık imzaların atılması isteniyor. Başkan Doğan'ın da bu konuda da açıklama yapması muhtemel.

Ertuğrul Doğan'ın basın toplantısı saat kaçta ve hangi kanalda?

Başkan Doğan'ın bugün gerçekleştireceği basın toplantısı bugün 14.00'te başlayacak. Beşiktaş'taki özel bir otelde yapılacak toplantı Trabzonspor Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Ayrıca A Spor'un da yayınlaması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Trabzonspor 6 Temmuz Perşembe son dakika transfer haberleri
Trabzonspor'dan 2 forvet bombası! Yönetim başkent ekibi ile görüşüyor, aynı takımdan gelecekler
Trabzonspor yıldız oyuncudan vazgeçmiyor! Gözler atılacak imzalarda...

Spor Haberleri