Ergin Ataman Fenerbahçe’den özür diledi!

Maç sonrasında Galatasaray tribünlerine eliyle derbi maçın skoru olan 3-1 işareti yapan Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'dan bugün özür geldi.

Dün akşam İstanbul’da oynanan Galatasaray - Panathinaikos maçının ardından tribünlere yaptığı 3-1 işareti ile gündem yaratan Ergin Ataman’dan özür geldi.

Ataman'dan özür geldi

İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda Galatasaray ile Panathinaikos takımları arasında oynanan dostluk maçına karşılaşma sonrasında Ergin Ataman’ın yaptığı hareket damga vurmuştu. Yunan ekibi Panathinaikos’u çalıştıran Ataman maç sonunda Galatasaray tribünlerine eliyle 3-1 işareti yapmıştı.

"3-1 hareketi ile herhangi bir camiayı hedef almadım"

Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe’nin kendi evinde ezeli rakibi Galatasaray’a yenildiği skor olan 3-1’i eliyle işaret eden Ergin Ataman bugün sarı-lacivertli taraftarlardan özür diledi.

Kişisel Instagram hesabından bir özür metni yayınlayan Ataman, hareketi ile herhangi bir camiayı hedef almadığını dile getirdi.

Milli Takım'ı da çalıştırıyor!

Aynı zamanda A Milli Basketbol Takımı’ın da çalıştıran Ergin Ataman yaptığı hareket nedeniyle Fenerbahçe camiasından özür dilediğini açıkladı.

İşte Ataman’ın o paylaşımı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Çiftlik Bank davasında mütalaa açıklandı: 'Tosuncuk'a istenen ceza belli oldu
Antalya'da kontrolü kaybeden otomobil yayaların arasına daldı: Son anda kurtuldular

Spor Haberleri