Erdal Alkış'tan adaylıktan çekilme iddialarına yanıt! "İlk maçtan sonra çok eğleneceğiz"

TFF Başkan Adayı Erdal Alkış, adaylıktan çekilme iddialarına yönelik açıklamada bulundu. Akış, "Milli takım kazasız belasız atlatsın şu ilk maçı da sonra çok eğleneceğiz. TFF'nin UEFA'ya göndereceği temsilci adayını da belirledim." ifadelerini kullandı.

İş adamı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz 2024 düzenleyeceği Seçimli Genel Kurul'da aday olacağını açıklamıştı. Son dönemlerde Alkış'ın adaylıktan çekileceğine dair haberler gündem olurken, Erdal Alkış sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla söylentilere son noktayı koydu.

"MİLLİ TAKIMIN İLK MAÇININ ARDINDAN ÇOK EĞLENECEĞİZ"

Adaylıktan çekilmeyeceğini belirten Erdal Alkış konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, "Tekrar iyi bayramlar. Geçen hafta beni tanıyan birisi aracılığı ile adaylıktan çekilmemi söyletenlerin aldığı cevaptan sonra Almanya’da UEFA yetkililerinin buz gibi soğuk ortamı karşısında şaşıranları gördükçe ülkem adına üzülüyorum. Bunun dışında davetlilerin vur patlasın ortamı “ekstra(!)ların kimin ödeyeceği” esprisi ile TFF'ye gönderme yapmaları da baya eğlenceli geçiyor demek ki. Neyse,yarın milli takım kazasız belasız atlatsın şu ilk maçı da sonra çok eğleneceğiz çok. Son notum, TFF'nin UEFA'ya göndereceği temsilci adayını da belirledim." ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri