Ebrar Karakurt Fenerbahçe’ye mi transfer oluyor? Ali Koç’tan flaş açıklama!

Rusya’da forma giyen Filenin Sultanları’nın yıldız voleybolcusu Ebrar Karakurt’un sarı-lacivertli takıma transfer olabileceği iddiası spor gündemine bomba gibi düştü.

Rusya’da Lokomotiv Kaliningrad takımında oynayan ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın da değişmez isimlerinden olan Ebrar Karakurt’a İstanbul yolları mı göründü? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Karakurt’u transfer etmek istediğini açıkla dile getirerek çarpıcı ifadeler kullandı.

"Seni takıma alacağım"

Katıldığı bir televizyon programında konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, milli voleybolcuya “Seneye seni alacağım!” dediği yönünde çıkan haberleri de yanıtladı.

Bir yıllık daha sözleşmesi var!

Ebrar Karakurt’u Fenerbahçe’de görmek istediğini itiraf eden Ali Koç, ünlü oyuncu ile aralarında geçen diyalogun detaylarını da attı.

Koç, Karakurt transferi ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "Ebrar Karakurt'a 'Seneye seni alacağım' dediniz mi?" sorusuna, "Ebrar Karakurt'u isterim ben. Ebrar, müthiş bir oyuncu. Rusya'da istatistikleri kırdı, rekor bırakmadı. Çılgın bir oyuncu, çılgın bir karakter. Bir kere yemek yedik beraber. Orada da şakayla karışık laf açıldı. Dünya çapında bir takım olacaksanız, biz oraya yakınız, en iyi Türkler'i almalısınız, Ebrar da öyle biri"

Fanatik Beşiktaşlı!

Fanatik Beşiktaşlı olduğu bilinen Ebrar Karakurt’un Rus takımı ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

DEM Parti'den erken seçim çağrısı: 'AKP ve ortağı MHP, artık gayrimeşrudur'
CHP'li Başarır'dan Erdoğan'ın CHP ziyaretine ilişkin açıklama: 'Kayıt dışı siyaset yapmıyoruz'

Spor Haberleri