Dimitrios Kourbelis Panathinaikos'a veda etti!

Trabzonspor'un kadrosuna katmaya hazırlandığı Dimitrios Kourbelis, 6.5 sezon formasını giydiği Panathinaikos için veda paylaşımında bulundu.

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturabilmek adına kolları sıvayan Trabzonspor, Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda Dimitrios Kourbelis ile görüşmelere başlamıştı. Bordo mavililer Siopis ve Bakasetas'ın ardından 3'üncü Yunan oyuncuyu da kadrosuna katmak üzere Türkiye'ye davet etmişti. 29 yaşındaki milli fubtolcu, 6.5 yıl oynadığı ve kaptanlık da yaptığ Panathinaikos için veda mesajı yayımladı.


Kourbelis paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Hoşçakal deme vakti. Zor ve duygusal olarak yüklü. Aksi olamazdı çünkü Panathinaikos hem kariyerimin hem de hayatımın önemli bir parçası. Ve bu değişmeyecek.

Bana çok şey verdi, zor zamanlarımda beni destekledi, daha iyi bir oyuncu, daha olgun bir insan olmama yardım etti. Bana eşlik edecek anılar ve duygular var.

Karşılığında varlığımla, kararlarımla, katkılarımla takıma yardım ettiğimi umuyorum ve Panathinaikos için tüm kalbimle en iyisini diliyorum. Böyle büyük bir ekibin üyesi ve lideri olduğum için minnettarım.

2017'den bugüne yanımda olanlara teşekkür etmek istiyorum. Daha iyisi ve daha kötüsü için. Takım arkadaşlarım, teknik direktörler, futbolcuların her şeyi olsun diye ışıkların arkasında canla başla çalışan insanlar. Kulüp yönetimi ve tabii ki taraftarlar.

Ne yazık ki hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Özellikle futbolda. Yeni bir adımın zamanı geldi. Geçmişe saygı ve sevgiyle, gelecek için hayal ve özlemlerle.

İyi şanlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Trabzonspor transferde bombaları arka arkaya patlatıyor! 3 imza ile bayramda şov var
Trabzonspor'da 3 transfer bombası birden! 1'i imzada, 2'si yolda
Trabzonspor'a transferde kötü haber! Gelir beklenen oyuncuda flaş gelişme

Spor Haberleri