Derrick Köhn beğenildi

Galatasaray'ın transferin son demlerinde kadrosuna kattığı Derrick Köhn, Süper Lig'deki ilk maçına dün akşam oynanan MKE Ankaragücü karşısında çıktı.

Serge Aurier ve Carlos Vinicius'u kiralayan Galatasaray'ın devre arasındaki tek bonservisli transferi Derrick Köhn olmuştu. Alman oyuncu Avrupa listesine yazılmadığı için Sparta Prag karşısında forma giyemezken ilk kez Ankara deplasmanında Ankaragücü karşısında takımı adına mücadele etti.

Performansı beğenildi

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn, Ankaragücü maçındaki performansıyla herkes tarafından beğenildi. Sarı kırmızılılar sosyal medya hesabından da harika performans ifadeleriyle taraftarların yorumlarını göstermesi için paylaşımda bulunmasını istedi. Bu paylaşıma çok sayıda yorum geldi.

Harika bir ortam var

Karşılaşma sonrasında açıklamada bulunan Derrick Köhn "Her şey çok güzel. Taraftar beni çok iyi karşıladı. Antrenmanlarda harika bir ortam var. Orada da sıcak bir karşılama oldu. Bu formayı giydiğim için gurur duyuyorum. Her oynadığım maçta elimden geleni vereceğim. Bu maç önemli bir üç puan kazandık. Bundan sonra da amacımız kazanmak olacak. Okan Hoca maçtan önce bana ne yapmam gerektiğini anlattı ve gerekli direktifleri verdi. Sakin ve sabırlı olmamı söyledi. Sahada da kendimi verebildim ve karşılığında güzel bir oyun çıkardım.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri