Darüşşafaka Lassa seriyi 3'üncü maça taşımak için parkede

Ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Darüşşafaka Lassa, Alman temsilcisi Riesen Ludwigsburg'u konuk ediyor. Yeşil siyahlılar ilk maçta kaybetmesinin ardından bu akşam kazanarak seriyi 3'üncü maça taşımak amacında.

Bu sezon ligde kötü günler geçiren Darüşşafaka Lassa, Avrupa mücadelesinde kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. İstanbul temsilcisi Almanya'da 82-63 kaybettiği Riesen Ludwigsburg'u bu akşam evinde ağırlayacak. Yeşil beyazlılar rakibi karşısında kazanarak hem zafer elde etmek hem de serinin 3'üncü maçına çıkmak amacında. Karşılaşma için binlerce taraftar da tribünde yerini alacak.

Darüşşafaka Lassa Riesen Ludwigsburg maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

FIBA Şampiyonlar Ligi Play-in turunda oynanacak Darüşşafaka Lassa Riesen Ludwigsburg maçı saat 20.00'de başlayacak. Kritik mücadele Tivibuspor'dan canlı yayınlanacak.

Darüşşafaka Lassa Riesen Ludwigsburg serisinde durum ne?

Bu akşam oynanacak karşılaşma öncesi Alman temsilcisi evinde aldığı 82-63'lük galibiyetle 1-0 önde. Eğer bu akşam da kazanırlarsa son 16 turuna kalacaklar. Ekibimiz ise seriyi eşitleyebilmek amacında. Geriden gelip adını üst tura yazdırmak isteyen Daçka'nın işi oldukça zor. Tribünlerin vereceği destekle de birlikte parkeden zaferle ayrılmak hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri