Darüşşafaka Lassa ile Bahçeşehir Koleji kozlarını paylaşıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde heyecan 21'inci hafta karşılaşmalarıyla devam ediyor. İlk maçta Darüşşafaka Lassa ile Bahçeşehir Koleji karşı karşıya gelecek. Mücadeleye dair detaylar haberimizde yer alıyor.

Basketbolda zorlu bir hafta daha başlıyor. Play-off iddiasını sürdürmek isteyen Darüşşafaka Lassa evinde sondan ikinci sırada bulunan Merkezefendi Belediye ile aynı galibiyet ve mağlubiyet sayısına sahip olan Bahçeşehir Koleji'ni ağırlıyor. İki takım da kazanarak yoluna devam etmek amacında. Kritik öneme sahip mücadele Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmalarından biri olarak gözüküyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Darüşşafaka Lassa Bahçeşehir Koleji maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde bu akşam oynanacak olan Darüşşafaka Lassa Bahçeşehir Koleji maçı saat 20.00'de başlayacak. Zorlu randevu Bein Sports 5'ten canlı yayınlanacak.

Darüşşafaka Lassa Bahçeşehir Koleji öncesi son durum

İki takımın kozlarını paylaşacağı mücadele öncesinde ev sahibi Daçka ilk 8'de sezonu tamamlamak amacında. 10 galibiyet ve mağlubiyetle 7'inci basamakta bulunan yeşil siyahlılara karşı Bahçeşehir ise 7 galibiyet ve 13 mağlubiyetle 12'inci sırada yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Özgür Özel'den Bahçeli'ye sert yanıt: 'Atatürk'ün adını anma sen'

Spor Haberleri