Cimbom'dan Oğuz Aydın hamlesi! Alanyaspor ile görüşmeler başlıyor...

Rotasyonunu güçlü tutmak isteyen Okan Buruk ve yardımcıları, birçok isim üzerinde yoğunlaşarak raporunu hazırladı. Listenin ilk sıralarında ise Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın var. Akdeniz ekibiyle gurbetçi futbolcu için masaya oturulacak.

Yeni sezonun transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da hedef yerli futbolcular. Rotasyonunu güçlü tutmak isteyen Okan Buruk ve yardımcıları, birçok isim üzerinde yoğunlaşarak raporunu hazırladı. Listenin ilk sıralarında ise Alanyaspor forması giyen Oğuz Aydın var. Akdeniz ekibiyle gurbetçi futbolcu için masaya oturulacak.

Geçen seneyi şampiyon tamamlayıp yine mutlu sona çok yakın olan Galatasaray'da transfer hareketliliği erken başladı. TFF'nin uygulayacağı yeni kontenjan kuralı nedeniyle çok sayıda futbolcuyu gündemine alan Cimbom'da öncelikli isimler arasında Oğuz Aydın bulunuyor. Performansıyla adından söz ettiren genç oyuncunun takıma katılmasını isteyen Okan Buruk da oldukça ısrarlı. Kısa süre içerisinde görüşmelere başlanacak.

Hücuma derinlik katacak

Bucaspor'dan transfer edildikten sonra Alanyaspor formasıyla ön plana çıkmayı başaran Oğuz Aydın, bu sezon oynadığı 32 karşılaşmada 9 kez fileleri sarsıp 6 da asist yaptı. Oynadığı maçların neredeyse yarısında katkı yapmayı başaran genç kanat oyuncusu, oyun planını da alternatiflendirmek ve Okan Buruk'un elini rahatlatmak amacıyla transfer edilmek isteniyor. Ancak bu süreç hiç de kolay değil. Hem talibi çok hem de bonservis konusunda Alanyaspor'un beklentisi yüksek.

Menjaeri tanıdık

Oğuz Aydın'ın Galatasaray'a transferi konusunda en önemli konulardan biri de menajeri. William D'Avila'nın temsil ettiği milli futbolcu daha önce de pek çok oyuncusuna sarı kırmızılı formayı giydirdi. Hali hazırda Oğuz ile aynı mevkide oynayan Yunus Akgün'ün yanı sıra Emin Bayram, Ali Turap Bülbül ve futbol hayatını şu an Al-Shamal'da sürdüren Belhanda ünlü menajerin oyuncusu. Ayrıca Badou Ndiaye, Garry Rodrigues, Henry Onyekuru ve Kostas Mitroglou'nun da Florya'ya gelmesini sağlamıştı.

Oğuz Aydın kimdir?

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Oğuz Aydın 27 Ekim 2000 tarihinde Hollanda'da yaşayan gurbetçi bir ailenin oğlu olarak Den Haag'da dünyaya geldi. Futbol hayatına ise Alkmaar şehrinde başladı. Alt yapısına girdiği AZ Alkmaar'dan ilk transferini Bucaspor'a yaptı. Karacabey Belediyespor'da kiralık oynadıktan sonra kulübüne geri döndü. 2021'den bu yana da Alanyaspor forması giyiyor. Profesyonel kariyerinde 187 maça çıkıp 38 gol atan 23 yaşındaki kanat oyuncusu 15 de asist üretti. U19 ve U21 kategorilerinde milli takım adına birer kez ter döktü. Güncel piyasa değeri 2.3 milyon euro.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Tunceli'de renkli görüntüler: İlkbaharın gelişiyle ters laleler açtı
Bayram tatilinin altı günlük ağır bilançosu: 48 ölü, 6 bin 184 yaralı
Bakan Yerlikaya: 1177 düzensiz göçmen yakalandı

Spor Haberleri