Çalımbay raporunu Sırp futbolcu için verdi: Onu alın!

Devre arası transfer döneminde hangi futbolcuyu alacağı merak edilen Trabzonspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay Slavoljub Srnic için rapor verip 'Alın' dedi. 26 yaşındaki futbolcu bu sezon 7 gol atıp 3 asist yaptı.

Geçen sezon Sırbistan'dan Luis Ibanez'i transfer eden Trabzonspor rotayı yine Kızılyıldız'a çevirdi. Bordo mavililerin hocası Rıza Çalımbay Slavoljub Srnic'te ısrarlı olduğunu, kendisini izlettiğini ve hücum varyasyonlarında takıma katkı sağlayabileceğini söyledi. Kanatlarda oynayabilen ve forvete yakın görev de alabilen Sırp futolcuda Ibanez'den dolayı çekimserlik de söz konusu. 29 maçta 10 gole direkt olarak etki eden Srnic'in gelecek sezon sonu sözleşmesi bitiyor.

Son detaylar görüşülecek
Avrupa'da transfer için birçok ülkeye çıkarma yapan Başkan Muharrem Usta, Rıza Çalımbay'ın yardımcılığını yapan Bülent Albayrak'ı İstanbul'a çağırıp bilgi paylaşımında bulunacak. Albayrak burada Başkan Usta ile gündemdeki isimlerin transferiyle ilgili olarak son gelişmeleri masaya yatıracak ve Çalımbay'ı gelişmelerden haberdar edecek.



Slavoljub Srnic kimdir?
Roter Stern altyapısında başlayan futbol kariyerinde 2010 yılında Kızılyıldız'a imza atan Srnic sırasıyla Spoto ve Cukaricki'de kiralık olarak forma giydikten sonra son kulübü tarafından satın alındı. 2015-2016 sezonunda Kızılyıldız'a geri döndü.

Slavoljub Srnic'in Slask Wroclaw'da forma giyen Dragoljub Srnic adında ikizi bulunuyor.

Srnic Sırbistan A Milli Takımı'nda forma giyemedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri