Bruno Petkovic'te Trabzonspor için umut veren flaş gelişme! İmzayı atıyor...

Trabzonspor'un mayıs ayından bu yana listesinde bulunan ve sıkı pazarlıklarda bulunduğu Bruno Petkovic'in transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Bordo mavililerin istediği Hırvat golcünün yerini doldurmaya hazırlanan GNK Dinamo, kısa sürede imzayı atacak.

Nenad Bjelica'nın takımın başına geldiği andan itibaren kadrosunda görmek istediği ilk isim Bruno Petkovic'ti. Eski öğrencisiyle yeniden buluşmak için adeta can atan Hırvat teknik adamın diğer talebi de yine bir başka öğrencisi Orsic olmuştu. Dinamo Zagreb ile uzun süren görüşmelerden henüz sonuç alamayan bordo mavililerde transferin olumlu neticelenmesi için yoğun çaba harcanıyor. Diğer yandan başkent ekibi de kadrosunu güçlendirmeye ve 28 yaşındaki golcünün gidişine hazırlık yapmaya başladı.

Bonservis isteği şaşırttı

Trabzonspor'da gol yükünü sırtlaması adına güvenilen isimler arasında bulunan Bruno Petkovic için kulübü Dinamo Zagreb 4 milyon eurodan kapıyı açmıştı. Mavi beyazlıların bu talebi karşısında geri adım atsa da pazarlık masasından kalkmayan yönetim, farklı formülleri devreye sokarak teklifini iletti. Başkan Ertuğrul Doğan da kontratının 1 yılı kalan golcü futbolcu ve Orsic için bu paraları vermeyeceklerini söyleyerek adeta rest çekmişti.

Halen anlaşılamadı

Son günlerde hakkında kulüp ve oyuncuyla anlaştığı yazılan Trabzonspor şu ana kadar Petkovic konusunda mutlu sona ulaşamadı. Hem Zagreb ekibi hem de oyuncu tarafında bulunan rakamsal farklılıklarda orta yol bulunamadı. Bu da sürecin uzaması anlamı taşıyor. Eğer yurt dışı kampına kadar imzalar atılmazsa gözler iki ekibin kamp yapacağı Slovenya'ya çevrilecek. Nenad Bjelica da eski kulübüyle bire bir görüşme gerçekleştirecek.

Dinamo Zagreb hamlesini yapıyor

Bir taraftan kontratının son yılına girecek futbolcusundan maksimum gelir elde etmek isteyen Dinamo Zagreb diğer yandan hücum hattını da güçlendiriyor. Igor Biscan'ın ısrarla istediği oyuncu için artık sona gelindi. Maksimir'in yeni golcüsü NK Istra forması giyen Monsef Bakrar olacak. Cezayirli futbolcu geçen sezon sarı yeşilli ekiple çıktığı 33 maçta 8 gol atıp 3 de asist yapma başarısı gösterdi. Kiralama bedeli olarak 400 bin euro ödeyecek Zagreb temsilcisi, satın alma opsiyonunu kullanırsa 1.1 milyon euroyu daha kasasından çıkaracak. Bu gelişme sonrasında Trabzonspor'un anlaşmaya daha yakın olabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Trabzonspor'dan 2 forvet bombası! Yönetim başkent ekibi ile görüşüyor, aynı takımdan gelecekler
Trabzonspor transferde bombaları arka arkaya patlatıyor! 3 imza ile bayramda şov var

Spor Haberleri