Beşiktaş’tan taraftara “ceza” uyarısı!

Bugün oynanacak Lugano-Beşiktaş maçı öncesinde siyah-beyazlı kulüpten taraftarlara uyarı geldi.

Beşiktaş bugün UEFA Avrupa Ligi play-off ilk maçında İsviçre’nin Lugano ekibi ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı kulüp geçtiğimiz sezon Konferans Ligi maçında yaşanan olayları hatırlatarak maç öncesinde taraftarlara yönelik bir uyarı yazısı yayınladı.

Kritik uyarı!

Beşiktaş’ın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan uyarı ile maça gelecek taraftarlardan tribünlerde cezaya sebep olabilecek davranışlar içinde bulunmamaları talep edildi.

Ne olmuştu?

Bilindiği gibi Beşiktaş kulübüne geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi eleme turunda KF Tirana takımı ile deplasmanda oynadığı maçta tribünde çıkan olaylar neticesinde tribün yasağı gelmiş ancak ceza ertelenmişti.

“İlk düdükten son düdüğe kadar…”

Siyah-beyazlı kulüpten konuya dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Deplasmandaki Lugano Maçını Tribünden İzleyecek Taraftarlarımıza Önemli Duyuru

UEFA, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi eleme turunda KF Tirana ile deplasmanda oynadığımız müsabakada meydana gelen tribün olayları nedeniyle kulübümüze deplasmandaki Avrupa kupası maçlarımız için taraftarlarımıza bilet satışına yasak getiren bir ceza vermişti. Söz konusu ceza daha sonra girişimlerimiz neticesinde 8 Ağustos 2025’e kadar denetimli serbestliğe çevrilmişti.

Lugano ile oynayacağımız maçta tribün olayları meydana gelmesi halinde bir sonraki deplasmanda oynayacağımız Avrupa kupası maçında taraftarlarımız deplasman tribününde yer alamayacaktır.

Kulübümüzün maddi manevi zarara uğramaması ve taraftarlarımızın gelecekteki maçlarımızda tribünlerde yer alabilmeleri adına Lugano maçını tribünden izleyecek taraftarlarımızdan maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar sadece takımımızı desteklemelerini önemle rica ederiz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

DİSK hak arayışında!

Spor Haberleri