Beşiktaş'tan Premier Lig hamlesi! Gözler Fenerbahçe'nin gözdesinde

Hasan Arat yönetimindeki ilk transfer dönemine hazırlanan Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin istediği yıldız ismi listesine ekledi. Siyah beyazlılar, sezon sonu kontratı bitecek futbolcuyu devre arasında kadrosuna katarak bombayı patlatmak amacında.

Geride kalan haftada başkan olarak seçilen Hasan Arat, yaklaşık 1 ay sonra başlayacak transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Yönetim, teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda yol haritasını belirlerken listede birçok yıldız bulunuyor. Son isim ise İngiltere'den ve Fenerbahçe'nin de ilgisi söz konusu.

Öncelik İngiltere ve Fransa

Kadro kalitesini yukarı çekmeyi hedefleyen Beşiktaş'ta öncelik İngiltere ve Fransa olarak belirlendi. Londra ekibi Chelsea ve Fransız devi Paris Saint Germain ile görüşmeler yapıldı. Gündmede Sarr, Madueke ve Ekitike var. Ayrıca farklı bir hamle için daha adaya çıkarma yapılacak.

Stopere takviye yapılacak

Bu sezon takıma kazandırılan Afrika menşeli futbolcuların istenen seviyede olmaması ve Afrika Kupası'nın yanı sıra sakatlık dertleri ile boğuşan Beşiktaş'ta bu kez aynı hata yapılmayacak. Yönetim, Avrupa'dan kariyerli ve mücadeleci bir ismi getirerek defans hattının kaptanlığını kendisine verecek. Rıza Çalımbay'ın da onayından geçen yıldız ise Scott Mckenna.

Yedek kulübesine hapsoldu

Nottingham Forest ile sözleşmesi haziran ayında tamamlanacak olan 27 yaşındaki Mckenna, bu sezon sadece 5 karşılaşmaya çıktı ve 417 dakika sahada kaldı. İngiliz ekibine 2020'de 3.27 milyon euro karşılığında transfer olan İskoç oyuncunun piyasa değeri ise 10 milyon euro.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

5 katlı binada yangın paniği: Çatı katında büyük hasar oluştu

Spor Haberleri