Beşiktaş'ta taraftardan büyük tepki! Juninho transferinde sona doğru...

Son 4 karşılaşmasından sadece 1 puan çıkarabilen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hızlandı. Siyah beyazlılar özellikle gol sorunu çözmeyi hedeflediği forvet mevkisine takviye için Juninho'yu gündeminden düşürmüyor.

Dün akşam Süper Lig'in 31'inci haftasında konuk olduğu Başakşehir karşısında son dakika golü ile büyük şok yaşayan ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan Beşiktaş, üst üste 4'üncü maçından da galibiyet çıkaramadı. Siyah beyazlıların hücum hattındaki verimsizliği de taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Aboubakar ve Cenk'in takımdan ayrılması beklenirken takviye için oluşturulan listenin başında Juninho bulunuyor.

Şampiyon oldu

Bu sezon başında imza attığı Karabağ ile muhteşem bir dönem geçiren ve 45 karşılaşmada 25 kez fileleri sarsıp 8 de asist yapan Juninho, 33 defa skora katkıda bulunmayı başardı. Ayrıca takımıyla da şampiyonluk sevinci yaşadı. Beşiktaş yönetimi de elini çabuk tutarak forvet transferini sonuçlandırmak ve yeni senenin ilk adımlarını atmaya çalışıyor. Bonservis olarak yüksek bir miktar ödenmesi beklenmeyen siyah beyazlılar, bir forvet daha almak istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Nişantaşı boks ringine döndü: Motosiklet sürücüsü ile kurye tekme tokat birbirine girdi

Spor Haberleri