Beşiktaş'ta sol bek operasyonu! Francisco Ortega listeye alındı

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta birçok isimle görüşmeler devam etse de mutlu sona henüz ulaşılamadı. Kartal, yeni sezondaki ilk bombasını patlatmak üzere kolları sıvadı ve temaslarına hız verdi. Gündem yeni bir isim daha eklendi.

Süper Lig ve Türkiye Kupası'nın yanı sıra UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de başarılı olabilmek adına kadro yapılanmasını şekillendiren Beşiktaş, birçok yıldızla temaslarına devam ediyor. Şu ana kadar yaz dönemini sessiz geçiren Kara Kartal'da artık gözler imzalar çevrildi. Listeye de yeni bir isim daha eklendi. Şenol Güneş, Arjantinli yıldızı istedi.

Bonservisi belli oldu

Sabah'ın haberine göre sol bekine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, bu kapsamda Velez Sarsfield'da forma giyen Francisco Ortega'yı gündemine aldı. Mavi beyazlıların Kartal'dan isteği ise 5 milyon euro oldu. Yönetim pazarlıklarla seviyeyi düşürmeye çalışıyor.

3 gole katkısı var

Beşiktaş tarafından istenen 24 yaşındaki Francisco Ortega bu sezon çıktığı 22 karşılaşmada 1 gol atıp 2 de asist yaparak toplamda 3 kez tabelanın takımı adına değişmesini sağladı. Sahada da 1964 dakika kalan yıldız isim ülkesinin formasını ise hiç giymedi. 1.77 metre boyuna sahip futbolcunun 2024 yılına kadar takımıyla sözleşmesi var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Beşiktaş'ın hazırlık maçında oyuna devam edilemedi

Spor Haberleri