Beşiktaş'ta gözler 2 transferde! Santos yollarını gözlüyor

Trabzonspor'u yenip moral bulan ve Joe Worrall'ı kadrosuna katan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah beyazlılar iki isim üzerinde duruyor. Teknik direktör Fernando Santos da bu yıldızların bir an önce takıma katılmasını istiyor.

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Trabzonspor'u yenerek 3'üncü sıraya yükselen Beşiktaş, moral bulmakla birlikte yeni transferi Joe Worrall'ı da duyurarak iddiasını sürdüreceğini gösterdi. Avrupa kupaları bileti almak isteyen Kartal'ın hamleleri sadece İngiliz stoper değil. 3 yıldız listede. Eğer olursa ikisi kadroya katılmak isteniyor.

Renato Sanches liste başı

Adı uzun süredir Türk kulüpleri ile anılan ancak transferi hiç gerçekleşmeyen Renato Sanches belki de hiç olmadığı kadar Süper Lig'e yakın. Bu sezon da sakatlıklarla boğuşan Portekizli futbolcu Roma'da sadece 9 karşılaşmaya çıktı ve 1 gollük katkı sundu. Sahada kaldığı süre ise 3 maçlık karşılaşmadan daha azdı. 228 dakika yeşil çimlere bastı. De Rossi'nin yönettiği başkent ekibinden ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Hem Roma hem de PSG ile görüşmeler sürüyor.

James Rodriguez bekleniyor

10 numara mevkisine de takviye yapmaya hazırlanan Beşiktaş'ta gündemin ilk sırasında James Rodriguez yer alıyor. Kolombiyalı futbolcu her ne kadar sakatlıklarla boğuştuğu bir dönem yaşasa da son olarak Sao Paulo'da forma giydi. Brezilya'da çıktığı 14 karşılaşmada 1 gol atıp 3 de asist yaptı. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro. 32 yaşındaki maestro için eğer kulübünden onay çıkarsa sözleşme imzalanacak. Kontratı gelecek sezon sonunda tamamlanıyor. Satın alma opsiyonlu kiralama formülü yüksek ihtimal olarak gözüküyor.

Insigne yedekte

Planlarını James Rodriguez'e göre yapan Beşiktaş'ta Kolombiyalı süper yıldızın alternatifi de hazır. Napoli tarihine damga vuran Lorenzo Insigne, 2022 yazında bedelsiz olarak Toronto'nun yolunu tutmuştu. Takımıyla çıktığı 33 karşılaşmada 11 gol atıp 6 da asist yapan İtalyan 10 numara için girişimler sürüyor. Son 2 gün kala telefon yoğunluğu da artmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Fenerbahçe'den UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosuna güncelleme

Spor Haberleri