Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Kadro dışı kalmıştı...

Süper Lig devi Beşiktaş'ta daha önce kadro dışı bırakılan isimlerden biri daha ayrılıyor. Siyah beyazlılarda sıra Rachid Ghezzal'a geldi.

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal da yol ayrımında. Sezon sonunda kontratı tamamlanacak olan başarılı futbolcu son dönemdeki sakatlık sorunları nedeniyle istenen katkıyı sağlayamamış ve geçtiğimiz aylarda kadro dışı bırakılan isimler arasında yer almıştı. Affedilerek takıma dönen deneyimli futbolcuya Antalyaspor talip.

Yaza kadar kalabilir

Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetici Feyyaz Uçar, önceki akşam 0-0 berabere biten Adana Demirspor maçının ardından Ghezzal hakkında açıklamalarda bulunarak; "Ghezzal sözleşmeme sadık kalmak istiyorum dedi. Bizim söyleyecek bir şeyimiz kalmadı" dedi.

Antalyaspor talip

Son aylarına girdiği sözleşmesinde yaz aylarında serbest kalması çok yüksek ihtimal olarak gözüken Ghezzal için Beşiktaş yönetimi gelecek teklifleri değerlendirecek ve kolaylık sağlayacak. Kendisinin Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'a gitme ihtimali yüksek. Devre arasında bir öneri olursa da değerlendirilebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Tarihi eser operasyonu: Çok sayıda obje ele geçirildi

Spor Haberleri