Beşiktaşlı futbolculardan Baran Alp Vardar’a moral telefonu

Siyah-beyazlı futbolcular, kanser tedavisi gören 19 yaşındaki İstanbulsporlu futbolcu Baran Alp Vardar’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

İstanbulspor’un 19 yaşındaki stoperi Baran Alp Vardar’a kanser teşhisi konmuş ve futbolcunun tedavisi başlamıştı. Spor dünyasından üst üste Vardar’a destek mesajları gelirken Beşiktaşlı oyuncular da genç topçuyu unutmadı.

Siyah-beyazlı takımın kaptanları Necip Uysal, Merk Günok’un yanı sıra Semih Kılıçsoy, Salih Uçan ve genç futbolcular Baran Alp Vardar ile görüntülü bir konuşma gerçekleştirdi.

Beşiktaş’ın sosyal medya hesaplarından yayınlanan o anlarda, futbolcular genç Baran ile sohbet ederek desteklerini iletti. Baran’a geçmiş olsun dileklerini sunan Beşiktaşlı futbolcular, genç oyuncunun kısa süre içinde yeşil sahalara geri döneceğine inandıklarını dile getirdi.

Konuşma, siyah-beyazlı kulüp tarafından; “Futbolcularımız, tedavi süreci başlayan İstanbulspor’lu oyuncu Baran Alp Vardar’ı görüntülü arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler.” sözleriyle paylaşıldı.

İşte Beşiktaşlı futbolcular ile Baran Alp Vardar arasında geçen o görüntülü konuşma:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Basur olduğunu zannetti bağırsaklarından gazlı bez çıktı!

Spor Haberleri