Beşiktaş'ın konuğu Alanyaspor

Trendyol Süper Lig'in 17'inci haftası bugün noktalanıyor. Beşiktaş evinde Alanyaspor'u ağırlıyor. Siyah beyazlılar taraftarının da desteği ile Akdeniz ekibini yenmek için sahaya çıkacak. Kritik mücadelenin sonucu merakla bekleniyor.

Hafta içi mesaisiyle devam eden Trendyol Süper Lig'de 17'inci hafta bugün tamamlanıyor. Akşam seansındaki maçlardan biri Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak. Beşiktaş'ın konuğu Alanyaspor olacak. Siyah beyazlılar ezeli rakiplerinin kazandığı ve Kayserispor'un kaybettiği haftada hata yapmak istemiyor. Akdeniz ekibi ise korkulu rüya görmemek üzere bu maçı bir çıkış olarak görüyor. Kıran kırana geçmesi beklenen mücadele için iki takım da hazır.

Beşiktaş Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de bu akşam oynanacak Beşiktaş Alanyaspor maçı saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1 ve TOD TV'den canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Alanyaspor maçı öncesi istatistikler

  • Süper Lig'de Alanyaspor ile oynadığı ilk sekiz maçın yedisini kazanan Beşiktaş (1B), daha sonraki altı karşılaşmanın üçünde puan kaybı yaşadı (3G 1B 2M).
  • Alanyaspor'un Süper Lig tarihinde puan alamadan en fazla konuk olduğu rakibi, yedi ziyaretinde de mağlup olduğu Beşiktaş.
  • Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 15 maçın beşini kaybeden Beşiktaş (8G 2B), 2022/23'ün tamamında aldığı mağlubiyet sayısını şimdiden geride bıraktı (23G 9B 4M).
  • Süper Lig'deki altı maçlık galibiyet hasretini İstanbulspor'u 1-0 mağlup ederek sonlandıran Alanyaspor (1B 5M), 2021/22'nin son dört haftasından bu yana tek sezonda üst üste 2+ galibiyet alamıyor (hükmen sonuçlar hariç).
  • Evinde çıktığı son Süper Lig maçında Fenerbahçe'ye 3-1 mağlup olan Beşiktaş, Kasım 2021'den bu yana üst üste iki iç saha yenilgisi aldığı bir süreç yaşamıyor. Rıza Çalımbay, teknik direktörlüğünde siyah-beyazlı ekibi çalıştırdığı 16 iç saha maçında üst üste iki mağlubiyet almadı.

Beşiktaş Alanyaspor maçı muhtemel 11'leri

Beşiktaş: Mert, Onur, Amartey, Colley, Masuaku, Amir Hadziahmetovic, Salih, Muleka, Chamberlain, Rebic, Cenk

Alanyaspor: Ertuğrul, Lima, Aliti, Yusuf, Efecan, Novais, Oğuz, Sisto, Cordova, Richard, Augusto

Beşiktaş Alanyaspor maçının hakemi kim?

Bu akşam sonucu merakla beklenen Beşiktaş Alanyaspor maçını Ümit Öztürk yömnetecek. Yardımcılıklarını Murat Tuğberk Culbay ve İbrahim Bozbey üstlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri