Beşiktaş'ı transferde bekleyen büyük tehlike!

Süper Lig'de Gaziantep FK deplasmanından 2-0'lık yenilgiyle dönen Beşiktaş, transferde de hareketli bir dönem geçiriyor. Siyah beyazlılarda gönderilmesi planlanan oyuncuların maaşı yük olacak gibi görünüyor.

Bu sezon taraftarlarını üzmeye devam eden Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanında da 2-0'lık sonuçla yenik ayrıldı. Soarescu ve Draguş'un gollerine engel olamayan Kartal, boynu bükük bir şekilde İstanbul'a döndü. Diğer yandan yeni sezonun planlamasını yapan siyah beyazlı ekipte gönderilmek istenen yabancıların aldıkları maaşlar süreci zorlaştırabilir. 12 isme yer vermesi gereken yönetim, çalışmalarına başlasa da her isimde mutlu son gelmeyebilir.

Aboubakar yolcu

Uzun süre sahalardan uzak kaldıktan sonra Beşiktaş forması giymeye başlayan Aboubakar, eski günlerini çok arattı. Takımdaki durumu henüz netleşmiş değil ancak gelecek ilk teklifle gönderilmesi planlanıyor. 1 sezon daha kontratı var. Ante Rebic'in yıllık maaşı 3 milyon euro civarında. 2 senelik anlaşma yapıldı. Ancak şu ana kadarki performansı tam bir hayal kırıklığı. Chamberlain'in dönüşü planlansa da sakatlık durumunun uzaması veya tekrarlanması halinde farklı bir aksiyon alınabilir.

Amartey de beğenilmiyor

Leicester City forması giydikten sonra Beşiktaş'a imza atan Daniel Amartey de şu ana kadar kimsenin gözüne giremedi. Yeni sezonda kadroda yer verilmek istenmiyor ama onun da maaşı 2 milyon euro seviyelerinde ve 2 senelik sözleşmesi mevcut. Teklif gelirse gitmesi için kolaylık sağlanacak ancak bu seviyedeki bir maaşı hangi takımın karşılayabileceği merak konusu.

Yönetim görüşecek

Gelecek sezon da Santos ile yola devam etmek isteyen Başkan Hasan Arat ve ekibi, gönderilmesi planlanan futbolcuların menajerleriyle görüşmelere başlayacak. Eğer teklif gelmezse fesih veya makul bir taksitlendirme ile yollar ayrılmaya çalışılacak. Ancak kabul görmezse bu isimlerin maaşları ödenmeye devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri