Beşiktaş'a imza atması beklenen Halil Dervişoğlu Galatasaray'da!

Geride kalan sezonu Burnley'de geçirdikten sonra Beşiktaş ile anlaşmak üzere İstanbul'a gelmesi için bileti dahi alınan Halil Dervişoğlu, Galatasaray'a transfer oldu.

Galatasaray bu sezonun transfer çalımını attı. Beşiktaş'ın bir süredir görüşmelerde bulunduğu ve uçak biletini alarak İstanbul'a davet ettiği Halil Dervişoğlu tercihini eski takımı ile anlaşmaya vardı. Brentford'dan ayrılan milli golcü yeniden sarı kırmızılı formayı giyecek.

Şenol Güneş önce açıklayıp sonra tepki göstermişti

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in istediği bir isim olan Halil Dervişoğlu, forvet rotasyonuna dahil edilecekti. Güneş de ilk basın toplantısında 23 yaşındaki oyuncuyu istediğini dile getirmişti. Geçtiğimiz günlerde ise Halil'in başka takımlarla pazarlık içerisinde olduğunu söyleyerek; "Bizim adımızı kullanarak pazarlık yaparsa olmaz. Hali'den soğurum" açıklaması yapmıştı.

Galatasaray'da oynayacak

Geçtiğimiz sezonu İngiliz ekibi Burnley'de kiralık olarak geçiren Halil Dervişoğlu'nun yeni adresi sürpriz bir şekilde Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı ekip, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford'un kadrosunda yer alan Halil Dervişoğlu'nu 4 yıllığına kadrosuna kattı. Bir dönem sarı - kırmızılılarda kiralık olarak da forma giyen 23 yaşındaki oyuncunun transferi kısa süre içerisinde açıklanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Beşiktaş'ın hazırlık maçında oyuna devam edilemedi

Spor Haberleri