Beşiktaş Yusuf Yazıcı bombasını patlatıyor! Görüşmeler başladı

Trabzonspor'dan Fransa'anın Lille takımına transfer olan Yusuf Yazıcı için yeniden Türkiye macerası başlamak üzere. Beşiktaş, milli futbolcuyla temasa geçti, ilk görüşme gerçekleştirildi.

Ahmet Ağaoğlu'nun başkanlık yaptığı dönemde Trabzonspor'dan rekor bedelle Lille'in yolunu tutan Yusuf Yazıcı, geçen sezon yetiştiği takıma kiralık olarak dönmüştü. Bu yıl Fransız temsilcisinde forma giymeye devam eden milli oyuncu, performansıyla her ne kadar beğeni kazansa da kontratının bitecek olması, Süper Lig devinin de iştahını kabartmış durumda.

Beşiktaş devrede

Daha önce Trabzonspor ile Lille arasındaki anlaşma nedeniyle Türkiye'ye transferi konusunda başka takımın devreye giremediği Yusuf Yazıcı için artık tüm şartlar ortadan kalktı. Haziran ayında kulübe veda etme ihtimali bulunan 26 yaşındaki futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek olması, iki kulüp arasındaki tazminat durumunu da ortadan kaldıracak. Beşiktaş da bu durumdan istifade etmek amacıyla devreye girdi. İlk temas da gerçekleştirildi. Eğer fesih sözleşmesi imzalanırsa Yusuf serbest statüden de transfer olabilir.

Trabzonspor'da 49 gol katkı

Türkiye'de sadece Trabzonspor formasını giyen Yusuf Yazıcı, 120 maçta 27 gol ve 22 asist üretti. Lille ile çıktığı 113 maçta 23 gol ve 12 asist üreten 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon toplamda 21 maça çıktı ve 7 gol, 1 asistle oynadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan da 'müthiş pahalı' kira fiyatlarından yakındı: 'Annemlerde kalıyoruz''
Halil Umut Meler'den yazılı açıklama: Faillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum
Yaşar Okuyan entübe edildi

Spor Haberleri