Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer savaşı başlıyor! Hasan Arat açıklamıştı, Cimbom'un kozu büyük

Süper Lig'in iki devi ocak ayında başlayacak transfer döneminde aynı futbolcu için savaş verecek. Beşiktaş ile Galatasaray'ın gözü Al-Nassr'da fazla şans bulamayan yıldızda.

Devre arası transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş ile Galatasaray, birbirinden önemli isimleri kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılarda yeni yönetim ilk tescil sezonunda iyi işler yapmak isterken sarı kırmızılılarda ise Başkanvekili Erden Timur, ekibiyle birlikte geride kalan sezon ve bu yaz gerçekleştirdiği operasyonların devamını getirmek amacında. Başkan Dursun Özbek'in tam yetki verdiği Timur birçok oyuncuyla temas halinde. İki ezeli rakip bu kez aynı hedefe giderken karşı karşıya geldi.

Rıza Çalımbay raporunu hazırladı

Şenol Güneş döneminde tüm risklere rağmen var olan Afrikalı futbolcuların üzerine yenilerini ekleyen Beşiktaş'ta ilk hamle stopere gelebilir. Ardından orta saha ve forvet mevkileri için girişimler hızlanacak. Teknik Direktör Rıza Çalımbay da raporunu hazırladı ve Başkan Hasan Arat ile görüşmesinde detaylı bir sunum gerçekleştirecek. Arat da hem kendilerine duydukları güvenden bahsedecek hem de transfer politikaları halkında bilgi vererek ellerinden geleni yapacaklarını söyleyecek.

Okan Buruk takviye istiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da ikinci devrede mücadele edeceği kadronun derinliğini genişletmek amacıyla yönetimle görüşmelerine hız verecek. Şampiyonlar Ligi olmazsa UEFA Avrupa Ligi ile yoluna devam etmek isteyen deneyimli çalıştırıcı istediği futbolcuları bildirdi. Operasyonun ilk sıralarında çok önemli bir yıldız bulunuyor. Taraftarlar yine havalimanına akın edecek gibi gözüküyor.

Fofana'ya hücum

Hem Beşiktaş hem de Galatasaray, Fransız basınında yer alan habere göre Al Nassr'da forma giyen ancak fazla süre bulamayan Seko Fofana'yı listesine aldı. Suudi Arabistan macerası istediği gibi gitmeyen yıldız futbolcunun yeni bir transfere sıcak baktığı ve ocak ayında farklı bir deneyim elde etmek için değişimi kabul edebileceği belirtildi.

Hasan Arat açıklamıştı

Beşiktaş'ta yeni başkan Hasan Arat, seçim öncesi yaptığı bir açıklamayla dikkat çekmişti. Suudi Arabistan'a giden Arat, Al Nassr Başkanı Musalli Al-Muammar ile buluşmuş ve Beşiktaş ile Al Nassr arasında futbolcu transferinde iki kulübün birbirlerine öncelik sağlaması konusunda prensip anlaşmasına varıldığını duyurmuştu.

Galatasaray'ın kozu Şampiyonlar Ligi

Şampiyonlar Ligi'nde iddiasını son maça bırakan Galatasaray eğer gruptan çıkabilirse eli daha da güçlenecek. Tanguy Ndombele'nin ayrılmasın artık kesin gözle bakılıyor ve takviye konusunda ısrarcı olan Okan Buruk'un talebi geri çevrilmeyecek. Ayrıca ligde de Fenerbahçe'yi geçebilmek adına tüm şartlar zorlanacak. İki takımın Fofana savaşından hangisinin galip ayrılacağı merak ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

TMOK 2022 Türkiye Fair Play ödülleri sahiplerini buldu
Metrobüs durağa çarptı, 20 metre sonra durabildi: 1 yolcu yaralı
Depolarında cephanelik ele geçirildi: 3 şüpheli serbest kaldı

Spor Haberleri