Beşiktaş, Trabzonspor'un eski yıldızına kancayı taktı! Kadro dışı kalmıştı...

Yeni sezonda şampiyonluk hedefi ile mücadele edecek olan Beşiktaş, transferde atak tavrını sürdürüyor. Siyah beyazlılar, Trabzonspor'un eski futbolcusunu gözüne kestirdi.

Jean Onana ve Amartey sonrasında transferde atağa kalkan Beşiktaş, dün de Ante Rebic'i kadrosuna kattığını duyurmuştu. Hırvat futbolcunun ardından gözler yeni isme çevrildi. Siyah beyazlılara daha önce Trabzonspor'da da forma giyen yıldız önerildi. Bordo mavili ekipte 3 sezon top koşturan Vitor Hugo için Şenol Güneş de olumlu rapor verdi.

Vazgeçilmez oldu

Daha önce Süper Lig'de forma giyen Vitor Hugo, Trabzonspor formasıyla 99 maça çıktı. Kazandığı 2 Süper Kupası ve 1 Süper Lig şampiyonluğu ile adını vazgeçilmezler adına yazdıran sambacı, annesinin hastalığı sebebiyle ülkesine geri dönmüştü ancak imza atar atmaz acı haberi almıştı. Brezilya ekibinde kadro dışı kalan deneyimli stoper, Türkiye'de yeniden oynamaya sıcak bakıyor.

Daha önce de görüşülmüştü

Beşiktaş'ın kadrosuna katma adına istekli olduğu Vitor Hugo, daha önce Fiorentina'da oynadığı dönemde de gündeme gelmiş ve yapılan görüşmelerden sonuç çıkmamıştı. Brezilyalı oyuncu daha sonra kiralık forma giydiği Palmeiras'a bu kez 5.5 milyon euroya transfer olmuştu. 2020'de de 3.2 milyon euro karşılığında Trabzonspor'a imza attı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Trabzonspor'da kritik günler! 8 Ağustos Salı son dakika transfer haberleri
7 Ağustos Pazartesi Trabzonspor son dakika transfer haberleri
Gaius Makouta kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Spor Haberleri