Beşiktaş Neftçi Bakü maçı TRT Spor canlı izle 17 Ağustos

Ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil etmek isteyen Beşiktaş, KF Tirana'yı eledikten sonra Neftçi Bakü ile eşlemişti. Siyah beyazlılar ilk maçta yendiği Azerbaycan temsilcisini bugün de yenerek play-offlara kalmak amacında. Yayın bilgileri burada

Bu sezon yaptığı transferlerle adından söz ettiren Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda elediği KF Tirana'nın ardından eşleştiği Neftçi Bakü'yü Azerbaycan'da 3-1 yenmişti. Kartal, bu akşam Vodafone Park'ta ağırlayacağı rakibini mağlup ederek adını play-off turuna yazdırmak amacında. Taraftarının önünde fark yaratmayı hedefleyen Okan Buruk ve öğrencileri sadece galibiyete odaklandı. Karşılaşmanın yayın bilgileri de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Beşiktaş Netfçi Bakü maçı TRT Spor canlı izle 17 Ağustos alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Beşiktaş Neftçi Bakü maçı saat kaçta hangi kanalda?

Bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ikinci karşılaşması olarak oynanacak Beşiktaş Neftçi Bakü maçı saat 21.00'de başlayacak. İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Lukas Fahndrich'ın yöneteceği mücadele TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Neftçi Bakü maçı muhtemel 11'leri

Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Amartey, Necip Uysal, Umut Meraş, Salih Uçan, Onana, Gedson, Onur Bulut, Rebic, Aboubakar

Neftçi Bakü: Brkic, Zulfugarli, Yuri, Tamas, Salahlı, Ataa Jaber, Mahmudov, Yusifli, Saief, Lebon, Saldanha

Beşiktaş Neftçi Bakü maçını yayınlanacak kanalların listesi

Türkiye'de milyonların ekrana kilitleneceği Beşiktaş Neftçi Bakü maçı TRT Spor'da yayınlanacak. Dünyada ise Azerbaycan'da ülkemizde de sıkça CBC Sport Azerbaijan'dan izlenebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bodrum FK evinde seri peşinde
Turgutluspor kampa girdi

Spor Haberleri