Beşiktaş Joe Worrall'un bonservisini alacak mı? Flaş gelişme...

Siyah beyazlı ekibin devre arası transfer döneminde kiraladığı Joe Worrall, Necip Uysal'dan formayı alamayınca taraftar da dahil olmak üzere spor kamuoyu bonservis konusunu düşünmeye başladı. Beşiktaş Joe Worrall'un bonservisini alacak mı? Flaş gelişme...

İlk yarıda yaşadığı savunma sıkıntılarının ardından Afrika pasaportlu oyuncuların turnuva ve formsuzluk sorununu ortadan kaldırmak isteyen Beşiktaş, ocak ayı transfer döneminde Nottingham Forest'tan Joe Worrall'ı kiralamış, Trabzonspo galibiyeti sonrasında resmen duyurmuştu. İngiliz futbolcunun dün akşam kadroda tercih edilmemesi ise soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Kayserispor maçında oynadı

İngiliz ekibinden kiralandıktan sonra ilk maçına Antalyaspor karşısında çıkan Joe Worrall, turun geldiği mücadelenin son 1 dakikasında forma giyebildi. İlk lig karşılaşması ise Kayseri deplasmanında oldu ve 90 dakika sahada kaldı. Fernando Santos Konyaspor'a karşı deneyimli futbolcuyu yedek kulübesine çekti. Hem de Mert, Cenk ve Semih gibi 3 yerli oyuncusu da sahada da olmasına rağmen. Bu da bonservisinin ve geleceğinin sorgulanmasına neden oldu.

"Necip takımın en iyilerinden"

Santos, ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Joe Worrall'ın bu maçta yedek kalmasıyla ilgili bir soruyu, "Necip Uysal harika oynuyor. İnanılmaz bir profesyonel. Worrall'ın oynamamasının sebebi Necip'in suçu. Çünkü Necip takımın en iyilerinden biri." şeklinde yanıtladı.

Joe Worrall'un bonservisi alınacak mı?

27 yaşındaki oyuncuyu kiralarken satın alma opsiyonu da ekleyen Joe Worrall'un, Konyaspor maçında yedek kulübesinde oturması, kalitesini de sorgular hale getirdi. Necip gibi stoper becerisi belki de kısıtlı bir ismi dahi geçememesi nedeniyle taraftarlar sosyal medyada çok sayıda mesaj gönderdi. İngiliz kaynaklar ise kendisi için siyah beyazlıların pazarlık masasına oturacağını öne sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri