Beşiktaş ilk galibiyet için sahada

Trendyol Süper Lig'in erteleme maçlarında günün tamamlanacağı adreslerden biri Rize olacak. Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Siyah beyazlılarda hedef yeni teknik direktörüyle 3 puanla İstanbul'a dönmek.

Teknik direktörlük koltuğuna Fernando Santos'u getirdiğini açıklayan Beşiktaş, ilk maçına bu akşam çıkıyor. Portekizli çalıştırıcının yedek kulübesinde siftah diyeceği Trendyol Süper Lig'deki erteleme karşılaşmasında rakip ise Çaykur Rizespor. İlhan Palut ile yakaladığı çıkış ile dikkat çeken ve Avrupa kupaları hedefi için sahaya çıkacak olan Karadeniz temsilcisi güçlü rakibini yenerek komşu şehrinin temsilcisi Trabzonspor'u yakın takibini sürdürmek amacında. Kritik sınava dair tüm detaylar haberimizde.

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de bu akşam oynanacak olan Çaykur Rizespor Beşiktaş karşılaşması saat 20.00'de başlayacak. Bein Sports 1, TOD TV ve beinconnect.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı öncesi son durum

İki güçlü ekibin kozlarını paylaşacağı maça Çaykur Rizespor 5'inci sırada başlayacak. 29 puanlı yeşil mavililer, 1 averajla rakibinin önünde. İstanbul temsilcisi Beşiktaş ise 6'ıncı basamakta.

Çaykur Rizespor Beşiktaş maçı öncesi istatistikleri

  • Beşiktaş'a rakip olduğu son 20 Süper Lig maçını kazanamayan Çaykur Rizespor (6B 14M), Şubat 2006'dan bu yana siyah-beyazlıları mağlup edemiyor.
  • Çaykur Rizespor'a konuk olduğu son 10 Süper Lig maçının sekizini kazanan Beşiktaş (2B), aldığı galibiyetlerde toplam 20 gol sevinci yaşadı (ortalama 2.5).
  • Süper Lig'deki son yedi maçını kaybetmeyen Çaykur Rizespor (4G 3B), kulüp tarihinin tek sezondaki en uzun serisini yaşıyor. Karadeniz ekibi bu süreçteki dört galibiyetini de iç sahada aldı.
  • Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 18 maçın yedisini kaybeden Beşiktaş (9G 2B), lig tarihinde en yüksek mağlubiyet yüzdesine sahip olduğu sezonu yaşıyor (%39).
  • İstanbul takımlarını konuk ettiği son üç Süper Lig maçını kazanan Çaykur Rizespor, kulüp tarihinin en uzun serisini tekrarlamak istiyor (Kasım 2006-Kasım 2007 & Eylül 1986-Mayıs 1987).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri